Gelinlik Modelleri Ankarada 750 tl ye kadar gelinlik alabileceğim mekanlar var mıdır?

aaulku

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2009
114
0
96
Ankara
Arkadaşlar temmuzun 3 ünde düğünüm var nasipse...ama gelinliğimi esasında almak istemiyorum kiralamak isityorum ama kapalı olduğum için kiralık bulmak baya zor oluyor...o yüzden varsa kiralayabilceğim bir yer tercihimdir ama diktirebileceğim şöyle 750 tl ye kadar bir yerler biliyor musunuz ? Alanlar direk adres yazabilir misiniz?? Yardım edinnnnnnnnnn?????:84::84::84::84::84:

Canım diktirebileceğin yer var benim bildiğim hatta söylediğin fiyattan daha ucuza dikiyordur ve çabuk da dikiyor temmuza çok rahat yetişir. Birebir aynısını dikiyor ben elbise falan diktiriyorum bu aralar, bi kere de mezuniyet kıyafetimi diktirmiştim. İlgini çekerse özelden mesaj at yanıtlıyım.

canım, ulusta anafartalar çarşısı var. yanlış hatırlamıyorsam ismini:) ulus meydanda zaten 2 büyük çarşı var. heykelin ordaki çarşıda zaten gelinlikçiler var. ben evlenirken ordan 600 tl'ye diktirmiştim. 1 hafta içerisinde falan diktiler, daha ucuzları da vardı. dükkanın ismini hatırlamıyorum ama ulusa gitmeni öneririm.

gelinliğinin resmini ekleyebilir misin canım baksam bi..kaçıncı kattaydı hatırlıyor musun..veya terzinin ismini filan..

bu konu süper olmuş aynen bende modelimi beğenip diktirmek istiyorum kapalı değilim ama gelinliğe servet vermek de cok sacma tamam bı kere ama 600 bence cok ıyı eger bı yer bulursanız lutfen bana da haber edın... bende arıyorum

takip eden arkadaşlar için bir yer buldum samanta arkadaşımın tavsiyesi üzerine gitmiştim...karar verdik 1000 tl ye dikilecek..çok da güzel bi model..yaşasın...

kızlar yaşamış olarak size bi fikir vermek istiyorum..

bence kesinlikle diktirmeyin deneyip alın.. ben diktirdim pişman oldum....
nedenini söyleyim.. biyerde görüyorsunuz çok hoşunuza gidiyor bunu dikelim diyorsunuz ama kendi üzerinize giyince pek hoşunuza gitmiyor bence deneyerek alın derim..

herkes bana diktir diktir dedi omodelide hiç biyerde deneyemedim dikilincede pek hoşuma gitmemişti açıkçası.. ama başka yerde bi gelinlik denemiştim çok hoşuma gitti ve onu almadım diktirdiğime pişman oldum aklınızdaki gibi olmuyor.. ben gecen sene kızılayda and çarşısında diktirmiştim

gerçekten ulustaki gelinlikler güzel ve ucuz... haaa kalite farkı yok diyemem ama nasılsa 1kez giycen okadar para vermeye hiç gerek yok..çankayadan kızılaya kızılaydan ulusa hep kalite farkı var tabii..

şimdiden tüm evleneceklere mutluluklar diliyorum.. herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar:80:

iyi de provası yapılmıyor mu gelinliğin ...az çok anlarız herhalde nasıl duracağını tahminim...nasip kısmet diyelim tavsiye üzerine gittim umarım pişman olmam..

bencede bır gelınlıge ben gıttım 2 yere bırı 1950 dedı dıgerı 1700 dedı dıktırmek ıcın 2 yada 3 saaat gıycez tabıkı hem gusel hem ıcımızse sınsın ama 1000 yada 1500 fazlası cok bence banada yardımcı olurmusuzun ankarada onerıcenız yerler

Bu konudan muzdarip bir de ben varım aranızda Diktireceğim model çok sade düz, iki gelinlikçiye sordum biri 1650 dedi, biri 950 Terziye sordum davette giyeceğim diye 250 dedi ama ya yapamazsa neticede gelinlik. Güvenemedim. Elbise gibi gelinlik ama off bilemedim. Şu uygun yerin adresini bende alabilir miyim

Son düzenleme:

canım necatibey caddesinde leman moda evi..internete yazarsanız adresi çıkar..

cnm daha yeni anafartalar çarşısından aldım. 1.800 dediler, nakit 1.000 tl ye aldık. modelide gayet güzel. kapalı olduğum için yakasını değiştirttim. biraz belli olmuş tabi, modelde oynama yapınca ilk hali gibi olmuyor.anafartalar çarşısında her fiyata gelinlik var. vitrinde gördüm 300 tl ye bile gelinlik var.

samantha bana da ozelde soyler mısn

Canım ulusa birde Sincana bak derim gayet güzel gelinlikler var çoğu izmirde ki firmalarla çalışıyorlar tavsiye ederim

canım ulusa birde sincana bak derim gayet güzel gelinlikler var çoğu izmirde ki firmalarla çalışıyorlar tavsiye ederim
sincana mı ?? Nereye bakabiliriz sincanda.ben orda oturuyorum ama pek bir yer bilmiyorum özel olarak bildiğin bir yer varsa söyler misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…