canım, ulusta anafartalar çarşısı var. yanlış hatırlamıyorsam ismini:) ulus meydanda zaten 2 büyük çarşı var. heykelin ordaki çarşıda zaten gelinlikçiler var. ben evlenirken ordan 600 tl'ye diktirmiştim. 1 hafta içerisinde falan diktiler, daha ucuzları da vardı. dükkanın ismini hatırlamıyorum ama ulusa gitmeni öneririm.
kızlar yaşamış olarak size bi fikir vermek istiyorum..
bence kesinlikle diktirmeyin deneyip alın.. ben diktirdim pişman oldum....
nedenini söyleyim.. biyerde görüyorsunuz çok hoşunuza gidiyor bunu dikelim diyorsunuz ama kendi üzerinize giyince pek hoşunuza gitmiyor bence deneyerek alın derim..
herkes bana diktir diktir dedi omodelide hiç biyerde deneyemedim dikilincede pek hoşuma gitmemişti açıkçası.. ama başka yerde bi gelinlik denemiştim çok hoşuma gitti ve onu almadım diktirdiğime pişman oldum aklınızdaki gibi olmuyor.. ben gecen sene kızılayda and çarşısında diktirmiştim
bencede bır gelınlıge ben gıttım 2 yere bırı 1950 dedı dıgerı 1700 dedı dıktırmek ıcın 2 yada 3 saaat gıycez tabıkı hem gusel hem ıcımızse sınsın ama 1000 yada 1500 fazlası cok bence banada yardımcı olurmusuzun ankarada onerıcenız yerler
takip eden arkadaşlar için bir yer buldum samanta arkadaşımın tavsiyesi üzerine gitmiştim...karar verdik 1000 tl ye dikilecek..çok da güzel bi model..yaşasın...
canım modeli bizle ne zaman paylaşıcaksın?
Canım diktirebileceğin yer var benim bildiğim hatta söylediğin fiyattan daha ucuza dikiyordur ve çabuk da dikiyor temmuza çok rahat yetişir. Birebir aynısını dikiyor ben elbise falan diktiriyorum bu aralar, bi kere de mezuniyet kıyafetimi diktirmiştim. İlgini çekerse özelden mesaj at yanıtlıyım.
sincana mı ?? Nereye bakabiliriz sincanda.ben orda oturuyorum ama pek bir yer bilmiyorum özel olarak bildiğin bir yer varsa söyler misin?canım ulusa birde sincana bak derim gayet güzel gelinlikler var çoğu izmirde ki firmalarla çalışıyorlar tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?