• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları ankarada .5.sınıf a başlayacak çocuklar için okul önerileri ACİL......

annecik82

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2007
124
5
318
Ankara
kızlar merhaba.bu sene oğlum 5.sınıfa başlayacak.beni inanılmaz bir telaş aldı.ilk okulda birebir öğretmeni ile iletişim kurabilme şansımız vardı.fakat şimdi muhattap bulma konusunda sıkıntı yaşayacağız.ilk okulda devlet okuluna gitti çünkü öğretmenimiz çok başarılı idi.şimdi ise devlet okulumu yoksa özel okul mu karar veremiyorum.devlet okullarında dil eğitimi ne kadar başarılı tartışılır.kadrolaşma maalesef çok yok.branş öğretmenleri ya sözleşmeli ya ücretli oluyorlar.ve devamlı bir öğretmen değişikliği yaşıyor çocuklar bu ne kadar sağlıklı tabiki tartışılır.ankarada active english koleji ve ingiliz kültür koleji var...görüşmelerimiz iyi yönde idi.siz bu okulları duydunuz mu.etrafınızda giden çocuklar var mı?bu konuda sizler ne düşünüyorsunuz bana yardımcı olun.kafayı sıyırma aşamasındayım.rüyamda okullar görüyorum.çok kararsızım.ama eşimle hesaba vurunca:devlet okuluna giderse:ingilizce kursu,basketbol kursu,yol paraları,kaynak kitaplar,özel dersler derken yıllık kolej parasını ucundan yakalıyor.sizler nediyorsunuz ...birbirimize yardımcı olalım.fikir alışverişinin bir zararı olmaz:52:

A annecik82 cocugunuz okula basladı ust sınıfa gececek artık ama tercıhınızı cok merak ettım. nasıl sonuclandı acaba ?

Back