Ankara'da 400-500TL.ye kiralık ev arıyoruz...

mor_salkim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
470
2
kıslar nişanlım ankarada işe başladı ve ev arıyor şöyle 400 500 civari kirası olan düzgün bi muhitte merkezlere yakın yerlerde ev arıyor kiralık sizşn bildiğiniz semt var mı ya ona batıkenti ve elvankenti demişler ama elvankent nasıl esra başak sitesi falan varmış bileneniniz var mı oralar nasıldır hani kuş uçmaz kervan geçmez yerler mi yoksa

canım merkeze yakın olsun isityosanız abidinpaşa'yı öneririm..kızılaya 15 dk falan.
evlerde 400- 500 civarı hatta daha ucuza bulunabilir.
elvankent eryaman uzak kalıyor.
nişanlının işyeri nerde,ona göre yardımcı oluyum.

Elvankent şehire uzak ama Eryaman ve Batıkent güzel,Batıkentte metro var ulaşım sorun değil.Evler 400 ün üstünde ama :))

Ben eryaman 7.etaptayım muhit ve çevresi bana göre harika. tam aile yeri.
435 kira veriyorum çok memnunum eryamanı özellikle 7.etapı tavsiye edeerim..

400 500 e ev bulabilir özellikle dikimevi taraflarına bakabilir metroyla kızılaya 3 dk

eryaman çok güzel bi semt ama nişanlın nerde çalışıyo onu bilsek daha iyi olur

Elvankent, Sincan ve Etimesgut aynı güzergah üzerinde ama merkeze bir hayli uzak.
Bu üç semtin içinde en düzgün olanı Elvenkent daha çok asker kesimi var.
Metro nedeniyle Batıkent'i düşünebilirsiniz.

eryaman çok düzenli ve güzel bir semt ..ben oranın aşığıyım ..evi de oradan alacağım inş..
araban varsa 20 dakikada merkezde oluyorsun ..
ben balgat tarafında oturuyorum ama trafiğe bir yakalanınca bir sat iki dakikalık yolu gidemiyorsun o yüzden merkezden illalllah etim ...
araban varsa en iisi eryaman ..

nerde çalışıyorsun çalıştığın yere göre kiralayacağın evin semti değişir..

spk da çalışıyor o yüzden şimdilik kiralık yer bakınıyor ama hani çok ıssız yerler olmasın diye dşünüdk şöyle çevre muhiti falan iyi insanlar olan ulaşım hastane postane vs gibi bilimum ihtiyacların yakınında olan yerler ya o elvankentte esra başak sitesinde mi ne kiralık ev varmış orya bakacakmış bende hiç bilmiom ankarayı ondan nasıldır oralar sizin tavsiye edibleceğiniz başka yer varmı site olarak semt olarak genelde memur öğretmen kesimin fazla old. yerler olaabilir hani nereler var

memur olan yerler sincan demet evler ve diklmen merkeziii her yere yakın..temiz komşulukla rıı olan baglı birbirine artı bimi postanesi makrosu yanii bilumun heyere yakın ..merkzii yerler..dikmen dolmuşla 4 dakk...arabaya benzin yetişmez...uzak yerlerden..demetteede metro var ...vereliniortak

arkadaşım ev bulduunzmu merak ettim benim eryam son durakta yeni sıfı evim var ve kiraya vermeyi düşünüyorun otobüs son durağında site olarakta çok güvenilir bir site

arkadaşım ev buldunmu bilmiyorum semt olarak elvanket çok güzel asker doktor kesimi daha yogun bir yerdir bende asker eşiyim evimiz elvankentte mavikardelen sitesinde ben oraları beyeniyorum kiralar uygun oraları tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…