ARKADAŞLAR LÜTFEN İHTİYACI OLAN KİŞİLERE EL BİRLİGİYLE :1hug: ULASTIRALIM İHTiYACI OLAN KİŞİLERİ BANA BİLDİRİRSENİZ SEWİNİRİM BAYAGI BİRİKMİŞİMİZ VAR COCUK GİYSİSİ hihoyyyt YETİŞKİN BAYAN KIYAFETLERİBEBEK GİYSİLERİ AYAKKABILAR YÜN YORGAN AY HANGİSİNİ SAYAYIM Kİ BİLEMEDİM ŞİMDİ...
ANNEM HERSEYİ BİRİKTİRDİ temiz lekesiz kullanılabilir we ütülü (memlekete)ERZURUMA :teytey:GÖNDERECEKTİ ama sitede böyle bi yer görünce belki ihtiyacı olan wardır diye göndermedikumarım ihtiyacı olan birinin işini görür vereliniortak
ya benım teyzem doktor ulus devlet hastanesınde yanına ıhtıyca sahıbı gelen cok oluyormus bız genelde oraya bırakıyoruz kendısı verıyor. ılgılenırsenız özel msj atabılırsınız bana.. ayrıca guzel bı davranız tebrık edyırum annem eskılerden vermeyı pek ıstemezmıs eskıler falan dıye ama bı tanıdıgmız senın eskın baskasının yenısı olur temız yırtıgı yok olanları neden vermeyesın kı demıskı. o gunden berı bızım evde de bırsey durmaz :)
ulusta heykelın arka tarafında bı hastane var cok bariz belli olan bi yer deil ..altindağ da oturanlar genelde cocuklarını gouruyorlar (teyzem cocuk doktoru) ben tam olarak adres ogrenıp diyeyim inşallah :)
Canım yakında güzel projelerimiz olucak sen sakla eline gelenleri, arkadaş
Ankara da, onunla birşeyler yapabilirsin sende istersen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?