• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada 2 el ihtiyacı olan kişiler aranıyorrr

efetubi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
318
0
96
Ankara
ARKADAŞLAR LÜTFEN İHTİYACI OLAN KİŞİLERE EL BİRLİGİYLE :1hug: ULASTIRALIM İHTiYACI OLAN KİŞİLERİ BANA BİLDİRİRSENİZ SEWİNİRİM BAYAGI BİRİKMİŞİMİZ VAR COCUK GİYSİSİ hihoyyyt YETİŞKİN BAYAN KIYAFETLERİ :emir_bebek: BEBEK GİYSİLERİ AYAKKABILAR YÜN YORGAN AY HANGİSİNİ SAYAYIM Kİ BİLEMEDİM ŞİMDİ...
ANNEM HERSEYİ BİRİKTİRDİ temiz lekesiz kullanılabilir we ütülü (memlekete)ERZURUMA :teytey:GÖNDERECEKTİ ama sitede böyle bi yer görünce belki ihtiyacı olan wardır diye göndermedik kaydirigubbakcemile4 umarım ihtiyacı olan birinin işini görür vereliniortak

Cnm..çok güzel düşünmüşsünüz.Gönlünüze sağlık
ıhtiyacı olan kişilerin açtığı konulara da bakabilirsiniz a.s.

ARKADAŞLAR LÜTFEN İHTİYACI OLAN KİŞİLERE EL BİRLİGİYLE :1hug: ULASTIRALIM İHTiYACI OLAN KİŞİLERİ BANA BİLDİRİRSENİZ SEWİNİRİM BAYAGI BİRİKMİŞİMİZ VAR COCUK GİYSİSİ hihoyyyt YETİŞKİN BAYAN KIYAFETLERİ :emir_bebek: BEBEK GİYSİLERİ AYAKKABILAR YÜN YORGAN AY HANGİSİNİ SAYAYIM Kİ BİLEMEDİM ŞİMDİ...
ANNEM HERSEYİ BİRİKTİRDİ temiz lekesiz kullanılabilir we ütülü (memlekete)ERZURUMA :teytey:GÖNDERECEKTİ ama sitede böyle bi yer görünce belki ihtiyacı olan wardır diye göndermedik kaydirigubbakcemile4 umarım ihtiyacı olan birinin işini görür vereliniortak

canım merhaba ankara demıssın ama ben istanbuldayım bizim üçüz bebekler var gormusundur ger gondermrek ıstersen ozelden yazısalım hoscakal

ya benım teyzem doktor ulus devlet hastanesınde yanına ıhtıyca sahıbı gelen cok oluyormus bız genelde oraya bırakıyoruz kendısı verıyor. ılgılenırsenız özel msj atabılırsınız bana.. ayrıca guzel bı davranız tebrık edyırum annem eskılerden vermeyı pek ıstemezmıs eskıler falan dıye ama bı tanıdıgmız senın eskın baskasının yenısı olur temız yırtıgı yok olanları neden vermeyesın kı demıskı. o gunden berı bızım evde de bırsey durmaz :)

eyvahedigeldismile anlamadım kötü pişimi yaptım ben yada açlıktan okudugumu anlayamıyorum bilmiyorumkismile gülçinle konustum adr aldım ay basında göndercem kaydirigubbakcemile4 (bugun yarın ) malum kargo parası ankaradaki hamile bayanında adrsni weren olmaadı :sm_confused:

ya benım teyzem doktor ulus devlet hastanesınde yanına ıhtıyca sahıbı gelen cok oluyormus bız genelde oraya bırakıyoruz kendısı verıyor. ılgılenırsenız özel msj atabılırsınız bana.. ayrıca guzel bı davranız tebrık edyırum annem eskılerden vermeyı pek ıstemezmıs eskıler falan dıye ama bı tanıdıgmız senın eskın baskasının yenısı olur temız yırtıgı yok olanları neden vermeyesın kı demıskı. o gunden berı bızım evde de bırsey durmaz :)

özel ulus hastanesimi sanayinin ordaki olur orasıda ihtiyaç sahibine gitsin de gerisi önemli degil cnm saolasın sen adrs msj atarsan sewinirim eşim uygun olunca bırakabiliriz ii geceler

ulusta heykelın arka tarafında bı hastane var cok bariz belli olan bi yer deil ..altindağ da oturanlar genelde cocuklarını gouruyorlar (teyzem cocuk doktoru) ben tam olarak adres ogrenıp diyeyim inşallah :)

giysiler eşyalar yerlerine ulaştı eşyalar yardımlarınız için sagolun annem biriktirir gene bulusuruz (ayrıca neler mewcut 40 beden warmı diye mesaj atanlarada cok kızgınım )

Canım yakında güzel projelerimiz olucak sen sakla eline gelenleri, Obilen arkadaş
Ankara da, onunla birşeyler yapabilirsin sende istersen...

Canım yakında güzel projelerimiz olucak sen sakla eline gelenleri, arkadaş
Ankara da, onunla birşeyler yapabilirsin sende istersen...

ben onunla irtibata gecerim elimde birikince annem toplar zaten bide sewiniyor topladıkca ben basta kızıyordum ne gerek war diye ama demekki gerekliymiş umarım yardım ettiklerimiz grcekten ihtiyacı olanlardır bazı çelişkilerim war ama kendim götürürsem daha iyi olacak Obilen e msj atayım en iyisi sagol cnm kolay gelsin a.s.

Back