• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara'da 10 aylık oğluma acilen bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

ethos

Guru
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
549
6
296
öğretmenim ve eylül başı işe başlıyorum tecrübeli ilgili bir bakıcı arıyorum.batıkent civarında oturan olabilr ben güvercinlikteyim.

öğretmenim ve eylül başı işe başlıyorum tecrübeli ilgili bir bakıcı arıyorum.batıkent civarında oturan olabilr ben güvercinlikteyim.

Slm canım tavsiye edebileceğim bir ablamız var ilgilenirsen görüştüreyim.
Kendisi işinden yeni ayrılmış bana bu konuda yönlendirebileceğim birisinin olp olmadığını sordu bende siteden bakabileceğimi söyledim.
Tecrübeli ve güvenilir. İlgilenirsen bende yönlendirebilirim

ben batıkente oturmaktayım.batıkent civarlarında çocuk bakmak istiyorum mesajınızı gördüm ilgilenirseniz bekliyorum,bu konuda güvenilir ve titizim

Slm canım tavsiye edebileceğim bir ablamız var ilgilenirsen görüştüreyim.
Kendisi işinden yeni ayrılmış bana bu konuda yönlendirebileceğim birisinin olp olmadığını sordu bende siteden bakabileceğimi söyledim.
Tecrübeli ve güvenilir. İlgilenirsen bende yönlendirebilirim

canım yeni gördüm mesajı eğer yönlendirirsen telimi özelden yazaym veya onun telini bana gönderin arayayım teşekkürler

eryamanda oturuyorum ve bebek bakmak istiyorum ilgilenenler özelden yazarsa sewinirim... 22 yaşındayım halamın çocugunu ben büyüttüm ve cocukları çok seviyorum

Son düzenleme:
merhaba, ben uzun süredir iş arıyorum. daha önce resmi olarak çocuk bakıcılığı yapmadım ama tanıdıkların çocuklarına çok baktım.çocukları kendimi bildim bileli çok sevdiğim için gönüllü olarak akrabalarımızn çocuklarına bakmıştım.. bu bi refarans olur mu bilmem ama gerçekten bu işi yapabileceğimi düşünüyorum. çocuklara deyim yerindeyse bayılırım.kendi çocugum gibi sevip bakacağımdan şüpheniz olmasın.. fiyata gelince, 500 civarına bile razıyımm..öyle 1000 falan isteyip de abartmaya hiç gerek yok..:34:
23 yaşındayım.yaşımı sorun etmeyen biriyseniz özelden irtibata geçin lütfen.
MAMAK AKDERE de oturuyorum. 9 aylık evliyim.üniversite mezunuyum.ve bu işe gerçekten ihtiyacım var . lütfen en azından bi ön görüşme yapalım..şimdiden teşekkürler :34:

yaşın neden sorun olsun canım ben 23 yaşındayım ve 2 tane bebeğim var yalnız bakıyorum valla tosun gibiler:)))

yaşın neden sorun olsun canım ben 23 yaşındayım ve 2 tane bebeğim var yalnız bakıyorum valla tosun gibiler:)))

:) maşallah canım yaa.. benim maddi sorunum oldugu için şuanda bebek düşünmüyorum.bakıcı olarak birinin çocuguna bakarsam ,kendi çocugum gibi bakarım büyük bi hevesle :) sonra ben de yaparım inşallah 2 tane tosuncuk :55:

ben batıkente oturmaktayım.batıkent civarlarında çocuk bakmak istiyorum mesajınızı gördüm ilgilenirseniz bekliyorum,bu konuda güvenilir ve titizim

merhabalar.. eğer şu sıra çalışmıyorsanız kardelende oturuyorum.1 yaşındaki oğlum için bakıcı arıyorum. özelden mesaj atarsanız sevinirim

merhabalar.. bu msjı annem adına yazıyorum..
annem 49 yaşında 4 çocuk büyüttü.2 oğlan 2 kız(ikizler). bu arada ikiz çocuklarından biriyim benn.. çocukları çok sever ve çocuklar da genelde annemi çok sever.. annem daha önce 2 kere çocuk bakıcılığı yaptı. keçiören subayvelerinde oturuyor. evde gündüzleri ikizim ve annem haricinde kimse olmuyor.ikizim de sadece günün belli bir kısmında evde..
annem kendi evinde bakarsa çocuğunuza ,çok daha memnun olacağını söyledi.(akşama yemeğini yapmak için).gene de illaki kendi evinde baktırmak isteyenlerle ayrıntılı görüşebiliriz.

Merhaba batıkentte oturuyorum,evliyim 1kız 1 oğlum olmak üzere 2 çocuğum var.2side üniversitede okuyor.Boş zamanımı doldurmak için çocuk bakıyorum,referans isterseniz verebilirim.En son baktığım çocuğun annesi emekli olduğu için şu an yeni bir çocuk arıyorum.Çocuklarla iletişimim çok iyidir.Ulaşmak isteyen olursa burdan yazarsa geri dönüşte bulunabilirim.İyi akşamlar:)

Back