S serappinar Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 50 Emoji Skoru 0 Puanlar 96 Yer İstanbul 23 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi serappinar #1 ankaralı olup başka şehirde oturanlar kulübü
R RuzeYu Üye Kayıtlı Üye Katılım 18 Temmuz 2012 Mesajlar 35 Emoji Skoru 2 Puanlar 16 Yer Balıkesir 23 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi serappinar #2 angaranin bağlarida buklum buklum yolları. ne zaman zerhoş oldunda galdiramiyon gollari .... ))
P pinaran_ Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 13 Kasım 2012 Mesajlar 181 Emoji Skoru 7 Puanlar 26 Yer Kırıkkale 14 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi serappinar #3 RuzeYu .!.: angaranin bağlarida buklum buklum yolları. ne zaman zerhoş oldunda galdiramiyon gollari .... )) Genişletmek için tıkla... İzmirliyim ve Ankara'da yaşıyorum. Dışarı çıktığımda bu müziği duymadan geri evime gelemiyorum nedense. Hiç özellikle açıp dinlemediğim halde tüm sözlerini Ankaralılar sayesinde ezberledim
RuzeYu .!.: angaranin bağlarida buklum buklum yolları. ne zaman zerhoş oldunda galdiramiyon gollari .... )) Genişletmek için tıkla... İzmirliyim ve Ankara'da yaşıyorum. Dışarı çıktığımda bu müziği duymadan geri evime gelemiyorum nedense. Hiç özellikle açıp dinlemediğim halde tüm sözlerini Ankaralılar sayesinde ezberledim