- 1 Kasım 2021
- 461
- 362
- 28
-
- Konu Sahibi Aysundeniz
Rapor şartlarında 5 aşılama 3 yıllık evlilik bide 900 gün prim şartı var eğer amh düşük değilse yada erkekte sprem sorunu yoksa bu şartların yerine gelmesi lazım rapor çıkartıp hem hastane hemde ilaçlarda devlet desteği almak için benim bu şartlarım tutuyo banada bu liste verildi 19 Ekim'de ve sizdeki gibi fiyatların karşısına öyle yeni fiyat yazılmadi acaba sizin raporsuz olucak tedavi ondan mı fiyatlar öyleSiz rapor çıkarmış mıydınız? Rapor nasıl çıkarılıyor? Tüm şartları sağlıyoruz sanırım. Evraklarımız da hazır tedaviden önce mi çıkarılıyor tedavi esnasında mı?
O listedeki evraklar harici dahiliyeye gidip kan veriyorsunuz snra dahiliye anesteziye gonderiyo ordan da onay alınca adetle tedaviye başlıyorsunuz bana öyle anlatıldı ben dahiliye kanlarını verdim bu hafta tekrar sonuçlar için gidip anesteziye yönlendirilicem ondan snra adet beklicemSiz rapor çıkarmış mıydınız? Rapor nasıl çıkarılıyor? Tüm şartları sağlıyoruz sanırım. Evraklarımız da hazır tedaviden önce mi çıkarılıyor tedavi esnasında mı?
Tedavi esnasında onlar evrak veriyorlar bunları hazırlayın diyorlar zaten evlilik cüzdanı fotoğraf eşlerden birinin 900 günlük sigorta kaydı bu kadar diye biliyorum bunalrı teslim ediyorsun sonra tedaviye başlatıldıgında dahiliye anestesi onayı istiyorlarSiz rapor çıkarmış mıydınız? Rapor nasıl çıkarılıyor? Tüm şartları sağlıyoruz sanırım. Evraklarımız da hazır tedaviden önce mi çıkarılıyor tedavi esnasında mı?
Merhaba yumurta büyütme aşamasında hangi ilaçları ilk
İlk tedavimde meriofert Gonalf ikinci tedavimde sadece Gonalf kullandımMerhaba yumurta büyütme aşamasında hangi ilaçları kullandnz
Peki yumurtalar çatlamasın diye cetrotide kullandirmadilar mi catlatma olarak ovitrelle falanİlk tedavimde meriofert Gonalf ikinci tedavimde sadece Gonalf kullandım
Elinize bir ilaç ve tedavi raporu veriliyor mu?Tedavi esnasında onlar evrak veriyorlar bunları hazırlayın diyorlar zaten evlilik cüzdanı fotoğraf eşlerden birinin 900 günlük sigorta kaydı bu kadar diye biliyorum bunalrı teslim ediyorsun sonra tedaviye başlatıldıgında dahiliye anestesi onayı istiyorlar
Ben de geçen hafta pazartesi gittim. Fiyatlara dikkat etmedim ama rapor şartlarını taşıyorum. Konunun ilk sayfasinda biri 10500e yaptirdigini raporsuz 30bin civari olduğunu söylemiş. Önemli bir rakamsa arayıp görüşmenizde fayda var.Rapor şartlarında 5 aşılama 3 yıllık evlilik bide 900 gün prim şartı var eğer amh düşük değilse yada erkekte sprem sorunu yoksa bu şartların yerine gelmesi lazım rapor çıkartıp hem hastane hemde ilaçlarda devlet desteği almak için benim bu şartlarım tutuyo banada bu liste verildi 19 Ekim'de ve sizdeki gibi fiyatların karşısına öyle yeni fiyat yazılmadi acaba sizin raporsuz olucak tedavi ondan mı fiyatlar öyle
Merhaba bende 3. Denemem için gitmeyi düşünüyorum nasıl ilerliyor ? Embriyo nakil ile gidicemben de orada yaptırdım Serdar Hoca Runa Hoca cok tatlı ınsanlar :) ılk deneme pozıtıf cok sukur 7.haftadayız ınsallah sağsalim kucagıma alırım
Merhaba bende 3. Denemem için gitmek istiyorum. Zübeyde hanımda nasıl ilerliyor embriyo nakil yaptiricamBen 2 kez yaptırdım 1. De tutmuştu 8. Hafta düştü 2. De tuttu Suan 10 haftamız bitecek Allah’ın izniyle Serdar Hoca ve ekibi çok özverili ilgilenmektedir hastaya göre tedavi uygulanıyor sizinde hakkınızda hayırlısı olsun
Merhaba. AMH 1’in altında olursa devlet desteği mi alıyoruz özelde yaptırmak için? Süreç nasıl oluyor? Benimki 0,66; fakat özelde yaptıracağım, yine de alabilir miyim destek?Rapor şartlarında 5 aşılama 3 yıllık evlilik bide 900 gün prim şartı var eğer amh düşük değilse yada erkekte sprem sorunu yoksa bu şartların yerine gelmesi lazım rapor çıkartıp hem hastane hemde ilaçlarda devlet desteği almak için benim bu şartlarım tutuyo banada bu liste verildi 19 Ekim'de ve sizdeki gibi fiyatların karşısına öyle yeni fiyat yazılmadi acaba sizin raporsuz olucak tedavi ondan mı fiyatlar öyle
Bildiğim kadarıyla rapor çıkar size bı gidin devlet hastanesi tüp Bebek polikliniğine danışın istersenizMerhaba. AMH 1’in altında olursa devlet desteği mi alıyoruz özelde yaptırmak için? Süreç nasıl oluyor? Benimki 0,66; fakat özelde yaptıracağım, yine de alabilir miyim destek?