Ankara Zubeyde Hanim hastanesi

Merhaba hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah tüp bebek mi asilama mi

Nerde yaptiracaksiniz karar verdiniz mi
Malesef vermedim bu ay sonu ankaraya gidicem ama kime nereye gideceğimi bilmiyorum zubeyda hanımda ilk infirliteye gidicem bide kısırlık üzerine serdar oral diye doktor varmış oraya gidicem sonra tüp bebek yapicam eşim ilk doktora git insan son carre tüp bebek dedi siz yaprirdinizmi yada görüşmeye gittinizmi

Ücret ne kadar ödedinz

Tüpmu aşilamami.tup bebek devlette olunca dahami ucuz oluyor
Tüp bebek benim eğer şartlarınız uygunsa raporlu oluyor benşm yaş tutuyordu tüplerim tıkalı o yüzden raporlu oldu raporsuz olanlarda çok raporsuz fiyatı 30 Bin tl demişlerdi o zaman tabi ilaçlar da raporsuz olursa ücret çıkabilir

sizin kacıncı denemenız ki bıze basta 4500 dedıler sonra zam gelmıs 10500 ödedık.ılaclarım da yaklasık 25000 tuttu.sızın uygun tutmus sadecd gonal f mı kullandınız o zaman kısa protokolde
Fiyatlar değişiyor ben ilk denmememi geçen sene Aralık ayında yaptım o zamanda hastaneye 2 bşn küsür vermiştim bunuda Agustosda denedik 3500 her ay değişebilir fiyatları herseye zam geliyor ilaçlara hastanede fiyatlandırma da değişikliğe gidebilir ilk tedavimde Gonalf meriofert ikinci tadavlmde 3 kutu Gonalf kullandım Cetrotide iğneleri daha birkaç ilaç iğne

Birde ben raporluyum şartlar uygun olduğu için birde herkesin problemi farklı ona göre farklı tedavi uyguluyor doktorlar o yüzden siz belki daha farklı iğne ilaç kullanmış olabilirsiniz

Ben geçen ay adetle hormon kanlarimi verip bu ayda raporumu cikarttirip hemen başlayacaktım tüp bebeğe ama adet olmadım söktürücü kullandım ve adet olmayı bekliyorm adet olup hormon kanlarimi hazırlayıp diğer ayki adetle gidicem

Ama ben Zübeyde Hanım'ı düşünüyorum Serdar dilbaz hocayı onerende çok devlet hastanesi olarak yorumları falanda hep güzel

Raparalari nereden çıkardınız bide tüp bebek resmi nikah sartmiş

Ne zamndi.

Randevuyu nasil ayarladinz.ben bu ayki adetimde gtmeyi planliyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…