Ankara Zubeyde Hanim hastanesi

Ben 2 kez yaptırdım 1. De tutmuştu 8. Hafta düştü 2. De tuttu Suan 10 haftamız bitecek Allah’ın izniyle Serdar Hoca ve ekibi çok özverili ilgilenmektedir hastaya göre tedavi uygulanıyor sizinde hakkınızda hayırlısı olsun

Hayirli olsun.saglikla kucaginiza alin.tesekkurlee yorumunx icin

ben de orada yaptırdım Serdar Hoca Runa Hoca cok tatlı ınsanlar :) ılk deneme pozıtıf cok sukur 7.haftadayız ınsallah sağsalim kucagıma alırım

Hastaneye sanırım 3.500 ilaçlarım raporluydu ilaçlarım da raporlu 7500 tutmuştu
sizin kacıncı denemenız ki bıze basta 4500 dedıler sonra zam gelmıs 10500 ödedık.ılaclarım da yaklasık 25000 tuttu.sızın uygun tutmus sadecd gonal f mı kullandınız o zaman kısa protokolde

ben de orada yaptırdım Serdar Hoca Runa Hoca cok tatlı ınsanlar :) ılk deneme pozıtıf cok sukur 7.haftadayız ınsallah sağsalim kucagıma alırım
Ücret ne kadar ödedinz
Hastaneye sanırım 3.500 ilaçlarım raporluydu ilaçlarım da raporlu 7500 tutmuştu
Tüpmu aşilamami.tup bebek devlette olunca dahami ucuz oluyor

sizin kacıncı denemenız ki bıze basta 4500 dedıler sonra zam gelmıs 10500 ödedık.ılaclarım da yaklasık 25000 tuttu.sızın uygun tutmus sadecd gonal f mı kullandınız o zaman kısa protokolde
Devlette dahami ucuz oluyor yup bebek 7p 80 binlerden bahsediyolarda özelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…