- 7 Ocak 2022
- 421
- 186
- 40
- Konu Sahibi Aysundeniz
Merhaba .Ankara Zubeyde Hanım hastanesinde tüp bebek ya da aşilama yaptiran varmi.paylasirmisinix lutfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimse yazan olmamış bende tuo bebek yaptiracagim herkes özelde yaptırıyorMerhaba .Ankara Zubeyde Hanım hastanesinde tüp bebek ya da aşilama yaptiran varmi.paylasirmisinix lutfen
Hayirli olsun.saglikla kucaginiza alin.tesekkurlee yorumunx icinBen 2 kez yaptırdım 1. De tutmuştu 8. Hafta düştü 2. De tuttu Suan 10 haftamız bitecek Allah’ın izniyle Serdar Hoca ve ekibi çok özverili ilgilenmektedir hastaya göre tedavi uygulanıyor sizinde hakkınızda hayırlısı olsun
Sizinde gözünüzaydın sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallajben de orada yaptırdım Serdar Hoca Runa Hoca cok tatlı ınsanlar :) ılk deneme pozıtıf cok sukur 7.haftadayız ınsallah sağsalim kucagıma alırım
Allah razı olsun darısı başınıza inşallahHayirli olsun.saglikla kucaginiza alin.tesekkurlee yorumunx icin
amin inşallah hepimizSizinde gözünüzaydın sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallaj
Ne guzel.hayirli olsun insallhben de orada yaptırdım Serdar Hoca Runa Hoca cok tatlı ınsanlar :) ılk deneme pozıtıf cok sukur 7.haftadayız ınsallah sağsalim kucagıma alırım
Insallah .dua edin banada.hamilenin duasi kabul olurmuşAllah razı olsun darısı başınıza inşallah
Ücret ne kadar ödedinizBen 2 kez yaptırdım 1. De tutmuştu 8. Hafta düştü 2. De tuttu Suan 10 haftamız bitecek Allah’ın izniyle Serdar Hoca ve ekibi çok özverili ilgilenmektedir hastaya göre tedavi uygulanıyor sizinde hakkınızda hayırlısı olsun
İnşallah sağlıkla sizde kucağınıza alırsınızInsallah .dua edin banada.hamilenin duasi kabul olurmuş
Hastaneye sanırım 3.500 ilaçlarım raporluydu ilaçlarım da raporlu 7500 tutmuştuÜcret ne kadar ödediniz
sizin kacıncı denemenız ki bıze basta 4500 dedıler sonra zam gelmıs 10500 ödedık.ılaclarım da yaklasık 25000 tuttu.sızın uygun tutmus sadecd gonal f mı kullandınız o zaman kısa protokoldeHastaneye sanırım 3.500 ilaçlarım raporluydu ilaçlarım da raporlu 7500 tutmuştu
kimin yorumunu okursam buralarda dua edıyorum ınsallah en kısa vakıtte hayırlı haberle karsılasırsınız hepımız sagsalim kavusalım evlatlarımıza inşallah.Insallah .dua edin banada.hamilenin duasi kabul olurmuş
Ücret ne kadar ödedinzben de orada yaptırdım Serdar Hoca Runa Hoca cok tatlı ınsanlar :) ılk deneme pozıtıf cok sukur 7.haftadayız ınsallah sağsalim kucagıma alırım
Tüpmu aşilamami.tup bebek devlette olunca dahami ucuz oluyorHastaneye sanırım 3.500 ilaçlarım raporluydu ilaçlarım da raporlu 7500 tutmuştu
Devlette dahami ucuz oluyor yup bebek 7p 80 binlerden bahsediyolarda özeldesizin kacıncı denemenız ki bıze basta 4500 dedıler sonra zam gelmıs 10500 ödedık.ılaclarım da yaklasık 25000 tuttu.sızın uygun tutmus sadecd gonal f mı kullandınız o zaman kısa protokolde
Merhaba tüp bebek miben de orada yaptırdım Serdar Hoca Runa Hoca cok tatlı ınsanlar :) ılk deneme pozıtıf cok sukur 7.haftadayız ınsallah sağsalim kucagıma alırım
Merhaba ben aşılama yaptırdım ama negatif sonuç aldım şimdi tüp bebege geçiş yapicamMerhaba .Ankara Zubeyde Hanım hastanesinde tüp bebek ya da aşilama yaptiran varmi.paylasirmisinix lutfen
Nerde yaptiracaksiniz karar verdiniz miKimse yazan olmamış bende tuo bebek yaptiracagim herkes özelde yaptırıyor