• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Yenimahalle'de dış çekim fotoğrafçı

hulyagrsn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
15
0
36
Batman
Merhaba kızlar temmuz ayında ankara yenimahallede düğünüm olacak. Dış çekim yaptırmak istiyorum. Ama Ankaralı değilim dolayısıyla oraları pek bilmiyorum :)) Yardım ve fikir lütfen

xxxxxxx dan ararsanız bulursunuz:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar temmuz ayında ankara yenimahallede düğünüm olacak. Dış çekim yaptırmak istiyorum. Ama Ankaralı değilim dolayısıyla oraları pek bilmiyorum :)) Yardım ve fikir lütfen[/Q

Dugun hikayemiz . net

sayfamız yenidir elimizdeki diğer fotoğrafları görüşme sırasında inceleyebilirsiniz.fiyatlarımız da çok uygundur.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar temmuz ayında ankara yenimahallede düğünüm olacak. Dış çekim yaptırmak istiyorum. Ama Ankaralı değilim dolayısıyla oraları pek bilmiyorum :)) Yardım ve fikir lütfen

dizaynd ücretsiz çekiyor.ben onu tavsiye ederim sana.ama numarasını burdan veremiyorum.özelden bana yazarsan mail adresini, sana ulaştırırım.çok da güzel çekiyolar gördüm fotoğrafları.her şehire gidiyolarmış...kampanya yapmışlar temmuz ayında ücret almıyolarmış.internetten bakabilirsin dizaynd diye yaz.arayıp konuş.

Back