Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara yenimahallede bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

yumy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
1.944
6
158
Ankara
ankara yenimahalle çiftlik kavşağı toki konutlarında sabah8 akşam 6 saatleri arasında 22 aylık kızıma bakabilecek evişlerinede yardım edecek titiz düzenli deneyimli bakıcı arıyorum özelden numara bırakırsanız sevinirima.s.yakın muhitler batıkent demetevler yenimahalle tercihtir.

Son düzenleme:
Bir ay olmuş hala bulamadınızmı bakıcı? Ama sadece burada arıyorsanız bulamazsınız,hem burada bulduğunuz bakıcıya nasıl güvenip çocuğunuzu emanet edeceksinizki.Bence bir ajansa baş vurun ya da tanıdık bildiklere sorun araştırın.

Bnde bakıcı arıyorum cnmama bulamadımmm..gel sen bnm bebişe bak..bende senini bebişe:d

güncelleme amacıyla

merhabalar.. ben tugba 27 yaşındayım.5 yaşında oğlum var.eşim polis memuru.ben çocuk gelişimi mezunuyum.Daha önce güneydoğu anadolu projesinde öğretmenlik yaptım.mersinde ve diyarbakırda çalıştım.Sincan da oturuyorum.numaramı özelden yolluyorum.Bilginize.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…