• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara Yenimahalle merkez de cocugumuza bakıcı arıyoruz..

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

cigdemon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2011
19
0
36
Ankara
3 aylık oglumuza hafta içi saaat 08 - 17 arası bakıcılık yapacak, 30-45 yaşları arasında, sigara kullanmayan,saglık ve temizliğine duskun,kendı eevımızde bakılması suretıyle bayan bakıcı arıyoruz...ocak-subat ayından ıtıbaren baslamak kaydıyla ılıglenen bayanlar benım le bır sekılde ırıtbata gecebılrıse cok ıyı olur...bu sıtenın kuralı olan 100 mesaj gonderme sınırını yakında asacagım...o zaman özel mesaj da atabılırım...maas konusunda elımızden gelenı yapacagız...esım hemsıre bende muhendısım ıkımızde kamu da calsıyoruz...ıyı gunler
vahdet - çiğdem önder

hala bakıcı arıyorsanız mesacıma karşılık bekliyorum mesaj atan sizmisiniz

Son düzenleme:
iyi akşamlar.. ben etlik ayvalıda oturuyorum.. bebeğinize bakmak isterim siz yenimahallenin neresinde oturuyorsunuz..

hala bakıcı arıyorsanız mesacıma karşılık bekliyorum mesaj atan sizmisiniz 44 yaşında temiz ve düzenli bir bayanım 8 senelik bakıcılık tecrübem ve referanslarım mevcuttur K.örenin hemen girişinde büyük şelalenin arkasında birinci kalabada sanatoryumada yakın oturuyorum baktığım bebekten ayrılalı bir buçuk ay oldu alışıncada ayrılık zor oluyor bebeklerime bir haftalık üç aylık ve üç haftalıkken başlayıp büyüttüm hep öyle denk geldi tabi küçük bebek daha çabuk alışıyor bebek ve anne baba ve bakıcı daha çabuk kaynaşıyorlar görüşmek isterseniz ben buradayım

merhaba bende Yenimahallede oturuyorum.Bebeginize bakmak istiyorum.Emekli iki çocuk annesiyim.Düzgün ve temiz biriyim.Evlerimiz yakın sayılır.sisnle görüşmek isterim.

az öncede belirtmiştim.Yenimahalle merkez de otuyorum.Yenimahalle tapu dairesine çok yakınım.43 yaşında Noterden emekli düzgün bir bayanım.Eğer hala bakıcı bulamadıysanız szinle görüşmek isterim.Mesajımı okursanız cevabınızı bekliyorum.

Vahdet -Çiğdem Önder Çifti size nasıl ulaşırım.Ben Sigara kullanmıyorum.Size Referans da verebilirim.Çocuklar hakkında titizim çocukları severim.Ocak veya şubat ayında başlayabilirim.Tabii beğenirseniz.Msn den de yaşızabiliriz.Yada Demetevler metrosunda buluşabiliriz.

kadılar kulübünün dışında başka bir yerde üyemisiniz size nasıl ulaşacagım.Mesajlarımı okumanızı isterdim.İyi bir anneyim .Temiz ve titizimdir.44 Yaşında emekli bir bayanım.Sanırım birbirimze yakınız.Görüşmek isterseniz Demetparkına yakın Demetevler Metro çıkışında buluşabiliriz.

Back