- Konu Sahibi cilekkizili06
6 haftalık gebeyım ama daha dogru duzgun bı doktor bulamadım batıkent sıncan eryaman da bır doktor arıyorum onerılerınız....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 haftalık gebeyım ama daha dogru duzgun bı doktor bulamadım batıkent sıncan eryaman da bır doktor arıyorum onerılerınız....
sincan bilgi tıp merkezinde sultan pınar dündar'a gidiyorum ve şimdilik çok memnunum tavsiye edebilirim gönül rahatlığı ile
merhabalar canım. bu yenimahalle devlet hastanesi dediğin yer yeni yapılan bi hastane mi? eğer oraysa benim kuzenimin eşide senin gibi hamiş ve oraya gidiyo ve kesinlikle çok memnunum diyo.inşallah yardımcı olabilmişimdir tatlım :) ımm bi de sincan lokman hekim hastanesinde de diğer kuzenimin eşi doğum yaptı ve o da ço memnun kaldıkolay gelsin tatlım bebişe ve kendine çok dikkat et
![]()
dogumu oradamı yapıyolar canım pekı bırde ne kadar verıyosun her gıttıgınde sıra beklıyormusun teşekkur ederım:)
canım cok teşekkur ederım benı aydınlattın kısı arasında kaldım cuma lokman hekıme gıdıcem ınsallah bakalımm:) k.i.b.teşekkurler.
Kızlar bende yenimahalle devlet hastanesine gidiyorum doğumumda yakın ama şu son kontrollerde öğrendiğim kadarıyla hastanede son 2 ay içerisinde nöbetçi çocuk doktoru olmadığı için normal doğuma akşamdan sonra almıyorlarmış. Bide hastanenin kendi sitesindeki doktor takvimine bakıyorumda neredeyse kadın doğum doktorları yok gibi bişey ya muayeneleri yok nöbetçiler ya da izindeler gerçekten...
yani aslında kafam karıştı bilgisi olan varsa paylaşırsa yada yakın zamanda doğum yapan varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim...
canım öyle şey olmaz. sen ne zaman gidersen doğuma hazır olduğun an seni almak zorundalar ve hepte doktor vardır orada, sen merak etme. öyle doktor izinde kadın başka yere gitsin doğum yapsın diye bir şey söz konusu dahil değil. kim söyledi sana bu saçmalığı.yani sen gece 3 te yada sabah 9 da gitsende her zaman doğum için doktor vardır, şüphen olmasın....
kızlar merhaba ilk hamileligimde düşük yaptım doktor ararken lokman hekımde kurtaj oldum şimdi yeiden hamıleyım sanırım yine lokman hekım sincana gıdıcem yeımahalle yı daha tam anlamıyla ögrenemedım nasıl oldugunu
![]()
lokman hekim de bana ii gibi geldi ama sezaryancı oldugunu duydum başka hastane arastırmıyor degılım salı doktorumlakonuşçam bakalım ne dicekk.bende linaya gidiyorum u hafta ikili tarama testim var, bu testi yaptırayım sonrasın da etlik lokman hekim e başlayacağım, hem daha ucuz hemde iyi diyorlar, lina da doğum 3,5 milyar mış verilir mi o kadra para ya.