ankara yenımahalle devlet hastanesıne gıden varmı..

cilekkizili06

herşeyimm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
368
21
33
41
Ankara
6 haftalık gebeyım ama daha dogru duzgun bı doktor bulamadım batıkent sıncan eryaman da bır doktor arıyorum onerılerınız....

canım etlıkbana cok ters kalıyor yakınlarda arıyorum bastan bı doktora alısıp onunla devam etmek ıstıyorum teşekkur ederım yınede:)

6 haftalık gebeyım ama daha dogru duzgun bı doktor bulamadım batıkent sıncan eryaman da bır doktor arıyorum onerılerınız....

merhabalar canım. bu yenimahalle devlet hastanesi dediğin yer yeni yapılan bi hastane mi? eğer oraysa benim kuzenimin eşide senin gibi hamiş ve oraya gidiyo ve kesinlikle çok memnunum diyo.inşallah yardımcı olabilmişimdir tatlım :) ımm bi de sincan lokman hekim hastanesinde de diğer kuzenimin eşi doğum yaptı ve o da ço memnun kaldı ;) kolay gelsin tatlım bebişe ve kendine çok dikkat et ;)

merhabalar canım. bu yenimahalle devlet hastanesi dediğin yer yeni yapılan bi hastane mi? eğer oraysa benim kuzenimin eşide senin gibi hamiş ve oraya gidiyo ve kesinlikle çok memnunum diyo.inşallah yardımcı olabilmişimdir tatlım :) ımm bi de sincan lokman hekim hastanesinde de diğer kuzenimin eşi doğum yaptı ve o da ço memnun kaldı ;) kolay gelsin tatlım bebişe ve kendine çok dikkat et ;)

canım cok teşekkur ederım benı aydınlattın kısı arasında kaldım cuma lokman hekıme gıdıcem ınsallah bakalımm:) k.i.b.teşekkurler.

dogumu oradamı yapıyolar canım pekı bırde ne kadar verıyosun her gıttıgınde sıra beklıyormusun teşekkur ederım:)

canım doğumu batıkent bilgi hastanesinde yaptırıyormuş tıp merkezleri doğum yaptırmıyor ama hastanede yakın uzak değil yani ve güzel bir hastane.

randevulu sistem değil gidip sıra alıyorsun evet bekliyorsun ama sonucu iyi oluyor en azından :) 17 lira muayene ücreti veriyorum

merhaba bende 22+5 haftalık hamileyim yenimahalledevlet hastanesine gidiyorum doktorumda osman köse çok memnunum özel doktorumda var ama bana devletde dogum yapmak daha cazip geliyor bebek acısından cünkü devlet hastaneleri tam teşekküllü özelde 5 doktor varsa devlette nöbetci ve görevli daha fazla birde doktordan memnun olmakla alakalı sanırım ama orada dogum yapan arkadaşlarımın tavsiyesi ile gittim bende sizlerde iç rahatlığı ile gidebilirsiniz hepimize hayırlı dogumlar tek nefeste kurtulalım :D

canım cok teşekkur ederım benı aydınlattın kısı arasında kaldım cuma lokman hekıme gıdıcem ınsallah bakalımm:) k.i.b.teşekkurler.

tatlım bende dün etlikte ki lokman hekime gittim ve çok memnun kaldım..giden herkes sincandaki lokman hekimden de çok memnun kalmıştı.umarım sende memnun kalırsın ve bebişini sağlıkla kucağına alırsın :)

Kızlar bende yenimahalle devlet hastanesine gidiyorum doğumumda yakın ama şu son kontrollerde öğrendiğim kadarıyla hastanede son 2 ay içerisinde nöbetçi çocuk doktoru olmadığı için normal doğuma akşamdan sonra almıyorlarmış. Bide hastanenin kendi sitesindeki doktor takvimine bakıyorumda neredeyse kadın doğum doktorları yok gibi bişey ya muayeneleri yok nöbetçiler ya da izindeler gerçekten...

yani aslında kafam karıştı bilgisi olan varsa paylaşırsa yada yakın zamanda doğum yapan varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim...

Kızlar bende yenimahalle devlet hastanesine gidiyorum doğumumda yakın ama şu son kontrollerde öğrendiğim kadarıyla hastanede son 2 ay içerisinde nöbetçi çocuk doktoru olmadığı için normal doğuma akşamdan sonra almıyorlarmış. Bide hastanenin kendi sitesindeki doktor takvimine bakıyorumda neredeyse kadın doğum doktorları yok gibi bişey ya muayeneleri yok nöbetçiler ya da izindeler gerçekten...

yani aslında kafam karıştı bilgisi olan varsa paylaşırsa yada yakın zamanda doğum yapan varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim...

canım öyle şey olmaz. sen ne zaman gidersen doğuma hazır olduğun an seni almak zorundalar ve hepte doktor vardır orada, sen merak etme. öyle doktor izinde kadın başka yere gitsin doğum yapsın diye bir şey söz konusu dahil değil. kim söyledi sana bu saçmalığı.yani sen gece 3 te yada sabah 9 da gitsende her zaman doğum için doktor vardır, şüphen olmasın....

bende aynı dertten muzdaribim açıkçası... ama yenimahalle belediyesi çaprazında lina kadın ağlığı merkezi var belki biliosunuzdur. ben orda sema yıldırıma daha önce gitmiştim çok memnun kalmıştım. çubuğa göre hamile kaldım, bugün kan testi verdim bakalım ama galiba oraya devam edicem cuma gününe randevu aldım bile :)

canım öyle şey olmaz. sen ne zaman gidersen doğuma hazır olduğun an seni almak zorundalar ve hepte doktor vardır orada, sen merak etme. öyle doktor izinde kadın başka yere gitsin doğum yapsın diye bir şey söz konusu dahil değil. kim söyledi sana bu saçmalığı.yani sen gece 3 te yada sabah 9 da gitsende her zaman doğum için doktor vardır, şüphen olmasın....

cnm ben doğum yaptım ama bahsettiğim mevzu hastane için hala geçerli ben özelde doğum yapmak durumunda kaldım. çünkü belirsizlik söz konusu idi riske atmak istemedim.
şubat ayında çocuk doktorlarının 2 sinin tayini çıkmış yeni doktorda gelmemiş var olanlarda nöbetçi olarak 10a kadar kalıyorlarmış bu nedenle normal doğum olduğunda bebekteki durumu kontrol edecek doktor olmadığından acil durumda yani bahsettiğin gece yarısı sancın geldiğinde hastaneden çevrilip başka hastaneye yönlendiriliyorsun. biraz saçma ama doğru bi bilgi ben hastanenin hasta hakları ile görüştüm şikayet dilekçesi de yazdım ama hamileliğimin sonlarında olduğum için fazla da uğraşamadım.
durum böyle bilgilendireyim...

kızlar merhaba ilk hamileligimde düşük yaptım doktor ararken lokman hekımde kurtaj oldum şimdi yeiden hamıleyım sanırım yine lokman hekım sincana gıdıcem yeımahalle yı daha tam anlamıyla ögrenemedım nasıl oldugunu
:16:

kızlar merhaba ilk hamileligimde düşük yaptım doktor ararken lokman hekımde kurtaj oldum şimdi yeiden hamıleyım sanırım yine lokman hekım sincana gıdıcem yeımahalle yı daha tam anlamıyla ögrenemedım nasıl oldugunu
:16:

bende linaya gidiyorum u hafta ikili tarama testim var, bu testi yaptırayım sonrasın da etlik lokman hekim e başlayacağım, hem daha ucuz hemde iyi diyorlar, lina da doğum 3,5 milyar mış verilir mi o kadra para ya.

kesinlikle sincanı eryamnı etimesgut taraflarını önermiyorum canım benim gitmediğim yer kalmadı ve hiç biri bebeğimin kalp atışlarının durduğunu bilemedi.1 hafta öyle dolaştım. en iyisi büyük doğum yada zübeyde hanım

bende linaya gidiyorum u hafta ikili tarama testim var, bu testi yaptırayım sonrasın da etlik lokman hekim e başlayacağım, hem daha ucuz hemde iyi diyorlar, lina da doğum 3,5 milyar mış verilir mi o kadra para ya.
lokman hekim de bana ii gibi geldi ama sezaryancı oldugunu duydum başka hastane arastırmıyor degılım salı doktorumlakonuşçam bakalım ne dicekk.

Ya bende yenimahalleyi metheden cok diye orayi dusunuyrdun ama dun.bi arkadasimdan ogrendm bi tanidigi oraya gdyrmus gece sancilandigi icin zubeyde hanima gndermisler cok sacma geldi bana ve vazgectm ordan of ya ozellerde kasap gbi kesip biciyrlar zubeyde hanimda pek temiz degl hemsrelerde ilgilenmiyr hic bilemedm napsam

yenimahalle devlet hastanesinde gece doğum yaptırmıyorlarmış az önce sordum arayıp.

gece gelen doğumları başka hastaneye yolluyorlarmış.

mesai saatleri içinde doğum yapılıyormuş sadece. çok saçma. bi de devlet hastanesi olucak. nereye gidicemizi şaşırdık...

Back