• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Yenimahalle Devlet hastanesinde en iyi kadın dogum :)

PamukDeniz

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
986
2.669
113
Mrb yeni mahalle yıldırım beyazıt devlet hastanesine kadın dogum için giden var mı hangi daha ilgili daha iyi ılımlı ve kilom var biraz bazı doktorlar kiloyu cok sorun ediyor bagrıyormuş hangisi daha iyi arkadaslar gittiğiniz var mı :) tavsiye edebileceginiz :)

Son düzenleme:
Mrb yeni mahalle yıldırım beyazıt devlet hastanesine kadın dogum için giden var mı hangi daha ilgili daha iyi ılımlı ve kilom var biraz bazı doktorlar kiloyu cok sorun ediyor bagrıyormuş hangisi daha iyi arkadaslar gittiğiniz var mı :) tavsiye edebileceginiz :)
Selam
Ben ömer ant ve mehmet zeki akinci dan cok memnunum

Kızlar pazartesi bende bu hastaneye gidicem hangi doktor.a gittiniz memnun kaldınız mı yardımcı olursanız sevinirim :KK16:

Tülay özkılıç hanıma hidiyorum çok memnunum tavsiye ederim
Bende tavsiye üzerine Ömer Ant hocaya gittim adetimin 3.günüydü Tülay hoca yoktu olsaydı ona gidecektim ama Ömer hoca.dan da çok memnun kaldım :super:cevabın için teşekkür ederim canım:KK52:

Bende tavsiye üzerine Ömer Ant hocaya gittim adetimin 3.günüydü Tülay hoca yoktu olsaydı ona gidecektim ama Ömer hoca.dan da çok memnun kaldım :super:cevabın için teşekkür ederim canım:KK52:
Rica ederim canım..Ömer hocanında memnun hastası çok..:super:

Yenimahalle devlet hastanesinde üzüm gebelikten kürtaj olan var mı? Özel hastanede bir araştırma hastanesinde olsanız daha iyi dediler karar veremedik

Back