ankara yeni çiftlik restaurant da düğün hakkında bilgisi olan...

zelixsx06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2007
401
6
96
39
Diğer
arkadaslar yeni çiftlik restaurant da düğüne giden varmı bahçe bölümünde bi kac kişiden duydum güzelmiş diye resimleride hosuma gitti ama yinede cok kararsızım lütfen bilen giden varsa yorum yazsın 2 ay içinde tutacagız salonu zamanım kısalıyor ama ben hala karar veremedim yada ankara içinde önerebileceginiz yerler varsa yazarmısınız....

ben 5 sene önce gittim oraya arkadaşımın düğününe çok çok güzel değildi çünkü uzun uzun masalar konmuş ve tanıdık tanımadık herkes biarada oturuyodu. yemekleri hiç iyi değildi yani açıkçası ben beğenmemiştim ama aradan çok uzun zaman geçti şimdi nasıldr inan bilmiyorum canım belki geliştirmişlerdir kendilerini

benim dügünüm orda oldu ama restaurant kisminda yemeklerinden tut servisi herseyi harikaydi hayatimin engüzel günüydü genede gidip kendin bak öyle karar ver olurmu mutluluklar:1hug:

2010 yılının Temmuz ayında yeni çiftlik restauranta gitmiştim,
Ben bu yaşıma kadar çok otellerde ve düğün salonlarında, 5 yıldızlı otellerin salonlarında bulundum.
Yeni Çiftlik restauranttaki sıcak ortamı, misafirperverliği ve yemeklerdeki lezzeti ve kaliteyi. hiç bir yerde göremedim diyebilirim.
Mekan olarak ankarada emsaline ender raslanır. doğayla içiçe harika bir yer.
Kısaca şunu söylemek isterim Yeni Çiftliğin güzelliğini anlamak için yaşamak lazım.
herkese tavsiye ederim...

Back