gamzemat Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2015 130 32 98 23 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzemat #1 Ankara veya izmirde heyet raporu verebilen hastane tıp merkezi var mı, dogum sonrasi iznim bitiyor.
A A-sel Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2019 4 0 1 38 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzemat #2 gamzemat .!.: Ankara veya izmirde heyet raporu verebilen hastane tıp merkezi var mı, dogum sonrasi iznim bitiyor. Genişletmek için tıkla... Alabildiniz mi bana da heyet raporu lazım bilgi verir misiniz
gamzemat .!.: Ankara veya izmirde heyet raporu verebilen hastane tıp merkezi var mı, dogum sonrasi iznim bitiyor. Genişletmek için tıkla... Alabildiniz mi bana da heyet raporu lazım bilgi verir misiniz
C cicek89 Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2019 5 1 1 35 27 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzemat #3 Yok mu rapor alan niye yardımcı olmuyorsunuz!!
M mehtapdenge Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2023 9 0 1 32 16 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzemat #4 Psikiyatrik, Anksiyete rahatsızlığım var antidepresanlar ile ayakta durmaya çalışıyorum Heyet Raporu alabileceğim bir yer varmı Psikiyatri olursa daha iyi olur lütfen özelden mesaj da yazabilen olursa
Psikiyatrik, Anksiyete rahatsızlığım var antidepresanlar ile ayakta durmaya çalışıyorum Heyet Raporu alabileceğim bir yer varmı Psikiyatri olursa daha iyi olur lütfen özelden mesaj da yazabilen olursa