• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara veya İstanbul'da lazer için hangi doktoru önerirsiniz?

edaaaaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2010
168
0
46
Bursa
arkadaşlar lazer olmayı düşünüyorum.ama nerne ve hangi doktora olacağım konusunda hiç fikrim yok.en iyisi olsun istiyorum.memnun olan arkadaşlar kime oldunuz acaba?

ben ve eşim ankarada özel ilgi hastaanesinde Sadi Sızmaz'a ameliyat olduk.çok ilgili bir doktor.Ayrıca operasyonda çok rahat geçti.Çok memnun kaldık...ikimizde dünyaya yeniden gelmiş gibiyiz. gözlüksüz uzağı görebilmek,insanları ayırtedebilmek ne güzelmiş....size de şimdiden geçmiş olsun...

Arkadaslar ben yakın zamanda lazer ameliyatı oldum İstanbul'da. Korkulacak bir ameliyat değil ama doktor cok önemli iyi araştırın. Benim doktorum Faik Oruçoğlu 'ydu kesinlikle çok iyi bir doktor. Bir çok tv kanalına katılmış roportajları var internette oralardan takip ettim ve bir arkadaşımın annesini de ameliyat etmişti. Tavsiye ettiler ve bende kendisine ulaştım. Çok şükür iyiyim şu an. Hepinize geçmiş olsun...

Back