Ankara ve İstanbul da rahim filmi hsg çektireceğim yer önerisi olan var mı? Ve ücreti ne kadar?

Ankara ve İstanbul da rahim filmi hsg çektireceğim yer önerisi olan var mı? Ve ücreti ne kadar?
Ben Bilkent şehir hastanesinde çektirdim ücretsiz adetin 1.günü geliyorsun adet bitimine gün veriyor ama ha deyince olmuyor ondan önce vermen gereken kan tahlilleri vs oluyor inferlite bölümünden yönlendiriliyorsun

Ben Bilkent şehir hastanesinde çektirdim ücretsiz adetin 1.günü geliyorsun adet bitimine gün veriyor ama ha deyince olmuyor ondan önce vermen gereken kan tahlilleri vs oluyor inferlite bölümünden yönlendiriliyorsun
Tedaviyi başka yerde oluyorum Etlik şehir hastanesi sadece kendi hastamıza çekiyoruz dedi. Bilkent te durum nasıl?

Ben Bilkent şehir hastanesinde çektirdim ücretsiz adetin 1.günü geliyorsun adet bitimine gün veriyor ama ha deyince olmuyor ondan önce vermen gereken kan tahlilleri vs oluyor inferlite bölümünden yönlend
Tedaviyi başka yerde oluyorum Etlik şehir hastanesi sadece kendi hastamıza çekiyoruz dedi. Bilkent te durum nasıl?
bence burada bu şekilde kendi hastalarına çekiyorlar en baştan tüm herşeyini yaptıracak zamanın yok mu

Merhabalar, Bilkent Şehir Hastanesi'ne anestezili mi anestezisiz mi çektirdiniz acaba?

Merhabalar, siz tedavinizi de Bilkent Şehir Hastanesi'nde mi oluyorsunuz acaba? Dış merkezden mi istemişlerdi HSG'yi ç? Dış merkezden geldim diyince yok burda olmaz fln dediler mi?

Ben Echomar Cevat Bayrak'ta çektirdim 2024 Nisan'da Cevat hocanın cektirmesini isterseniz ücret değişiyor, çok memnun kaldm sıfır acı 👍

Herkes tercih ediyor diye artıyor aksi olmalı ama işte ne denilir el mahkum gittik çekildik canımız yanmasin diye
Evet. Benim sol tüpte sıvı gördüler çekim sırasında kataterle açtılar o sırada epey bir canım yanmıştı

Back