Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Bilkent şehir hastanesinde çektirdim ücretsiz adetin 1.günü geliyorsun adet bitimine gün veriyor ama ha deyince olmuyor ondan önce vermen gereken kan tahlilleri vs oluyor inferlite bölümünden yönlendiriliyorsunAnkara ve İstanbul da rahim filmi hsg çektireceğim yer önerisi olan var mı? Ve ücreti ne kadar?
Tedaviyi başka yerde oluyorum Etlik şehir hastanesi sadece kendi hastamıza çekiyoruz dedi. Bilkent te durum nasıl?Ben Bilkent şehir hastanesinde çektirdim ücretsiz adetin 1.günü geliyorsun adet bitimine gün veriyor ama ha deyince olmuyor ondan önce vermen gereken kan tahlilleri vs oluyor inferlite bölümünden yönlendiriliyorsun
Ücreti?Echomar cevat hoca
4 bindi brkaç ay önceÜcreti?
Ben Bilkent şehir hastanesinde çektirdim ücretsiz adetin 1.günü geliyorsun adet bitimine gün veriyor ama ha deyince olmuyor ondan önce vermen gereken kan tahlilleri vs oluyor inferlite bölümünden yönlendAnkara ve İstanbul da rahim filmi hsg çektireceğim yer önerisi olan var mı? Ve ücreti ne kadar?
bence burada bu şekilde kendi hastalarına çekiyorlar en baştan tüm herşeyini yaptıracak zamanın yok muTedaviyi başka yerde oluyorum Etlik şehir hastanesi sadece kendi hastamıza çekiyoruz dedi. Bilkent te durum nasıl?
Merhabalar, Bilkent Şehir Hastanesi'ne anestezili mi anestezisiz mi çektirdiniz acaba?Ben Bilkent şehir hastanesinde çektirdim ücretsiz adetin 1.günü geliyorsun adet bitimine gün veriyor ama ha deyince olmuyor ondan önce vermen gereken kan tahlilleri vs oluyor inferlite bölümünden yönlendiriliyorsun
Ben de çektireceğim de Bilkent şehir Hastanesi'nde acaba anestezili yapılıyor muMerhabalar, Bilkent Şehir Hastanesi'ne anestezili mi anestezisiz mi çektirdiniz acaba?
4 bindi brkaç ay önce
Echomar da yeni çekildim 10 bin TL Cevat hocam da önerimdir İstanbul'daAnkara ve İstanbul da rahim filmi hsg çektireceğim yer önerisi olan var mı? Ve ücreti ne kadar?
Merhabalar, siz tedavinizi de Bilkent Şehir Hastanesi'nde mi oluyorsunuz acaba? Dış merkezden mi istemişlerdi HSG'yi ç? Dış merkezden geldim diyince yok burda olmaz fln dediler mi?Ben Bilkent şehir hastanesinde çektirdim ücretsiz adetin 1.günü geliyorsun adet bitimine gün veriyor ama ha deyince olmuyor ondan önce vermen gereken kan tahlilleri vs oluyor inferlite bölümünden yönlendiriliyorsun
Ben de echomar da cektirmistim iki sene önce 2500 TL idi. Epey artmışEchomar da yeni çekildim 10 bin TL Cevat hocam da önerimdir İstanbul'da
Ben Echomar Cevat Bayrak'ta çektirdim 2024 Nisan'da Cevat hocanın cektirmesini isterseniz ücret değişiyor, çok memnun kaldm sıfır acıAnkara ve İstanbul da rahim filmi hsg çektireceğim yer önerisi olan var mı? Ve ücreti ne kadar?
Herkes tercih ediyor diye artıyor aksi olmalı ama işte ne denilir el mahkum gittik çekildik canımız yanmasin diyeBen de echomar da cektirmistim iki sene önce 2500 TL idi. Epey artmış![]()
Evet. Benim sol tüpte sıvı gördüler çekim sırasında kataterle açtılar o sırada epey bir canım yanmıştıHerkes tercih ediyor diye artıyor aksi olmalı ama işte ne denilir el mahkum gittik çekildik canımız yanmasin diye
Benim de sağ tüp tıkalı diye katater ile giriş yapıldı ama açılmadı canım fena yandı yoksa filim çekimi çok kolayEvet. Benim sol tüpte sıvı gördüler çekim sırasında kataterle açtılar o sırada epey bir canım yanmıştı
Güncelleme: 10.000 TL olmuş peşin ödeme ile olursa o daMatrix görüntüleme 5000 tlydi en son