- 25 Temmuz 2020
- 41
- 9
- 16
- 24
- Konu Sahibi Rebekka Harajuku
-
Canım merhaba.. Senin tavsiyeniz görünce ben bu doktoru araştırdım.. Yaptığı işler güzel ama hastane 5 bin fiyat verirken doktor 7-10 bin demiş.. Siz ne kadara olmuşrunuz acaba?Kırıkkale de Dr Gözde Pamuk var instagramdan fiyat sorabilirsiniz hemen cevaplıyor. Bir yakınım çok uygun bir fiyata ameliyatını ona oldu ve Açık ameliyat olmasına rağmen güzel bir şekilde iyileşti ve dikişleri belirsizleşti.
Aynen bana da öyle söyledi pek de uygun gelmedi açıkcasıCanım merhaba.. Senin tavsiyeniz görünce ben bu doktoru araştırdım.. Yaptığı işler güzel ama hastane 5 bin fiyat verirken doktor 7-10 bin demiş.. Siz ne kadara olmuşrunuz acaba?
O fiyatlara mersinde başarılı plastik cerrahlar var hem bana daha yakın.. Aslında devlette başarılı doktor bulmak lazım.. Özelde kiler işi biraz abartıyor sanırımAynen bana da öyle söyledi pek de uygun gelmedi açıkcası
Aynen ben de mersindeyim:) şehir hastanesinde burcu başak diye bir dr duymuştum ama pandemi maalesef...O fiyatlara mersinde başarılı plastik cerrahlar var hem bana daha yakın.. Aslında devlette başarılı doktor bulmak lazım.. Özelde kiler işi biraz abartıyor sanırım
Özelde bir kaç fotoğraf paylaşınca kendilerini iyi cerrah sanıyorlarO fiyatlara mersinde başarılı plastik cerrahlar var hem bana daha yakın.. Aslında devlette başarılı doktor bulmak lazım.. Özelde kiler işi biraz abartıyor sanırım
Ben niğdedeyim.. Kayseri ya da mersin den doktor araştırıyorum.. Çok aşırı işlem gerektiren bir durumum yok sanıyorum ama öncesinde yine de kbb de tomografi çektiricem.. Devlette iyi doktor bulursam harika olur.. Olmazsa da Hilmi Berkant tunç varmış mersinde.. 7-10 bin civarı dedi.. Fotoğrafını çekip bilgisayarda yapacağı burun gösteriyormuş öncesinde.. Bi araştır istersen sen de..Aynen ben de mersindeyim:) şehir hastanesinde burcu başak diye bir dr duymuştum ama pandemi maalesef...
Aynen hilmi beyi biliyorum ama böyle bilgisayardan gösterdiğini bilmiyordum ne kadar yakın olabilir ki acabaBen niğdedeyim.. Kayseri ya da mersin den doktor araştırıyorum.. Çok aşırı işlem gerektiren bir durumum yok sanıyorum ama öncesinde yine de kbb de tomografi çektiricem.. Devlette iyi doktor bulursam harika olur.. Olmazsa da Hilmi Berkant tunç varmış mersinde.. 7-10 bin civarı dedi.. Fotoğrafını çekip bilgisayarda yapacağı burun gösteriyormuş öncesinde.. Bi araştır istersen sen de..
Bilemiyorum.. Ben telefonla aradım bu şekilde bilgilendirme yaptı sekreteri..Aynen hilmi beyi biliyorum ama böyle bilgisayardan gösterdiğini bilmiyordum ne kadar yakın olabilir ki acaba
Merhaba ben de orhan aydına düşünüyorum fakat dediğinize katılmıyorum.Ben de kavisli fındık burun istiyorum bence o hoca herkesin isteğine göre yapmıs dikkat ederseniz bazıları düz bazıları kavisli.Orhan hocanın iyi oldugunu düşünüyorum :)Tolga Eryılmaz 12bin güncel. Orhan Aydın 8-10bin. Sinan Öksüz’ün yaptığı burunlar bana çok düz geldi. Ben biraz daha özenilmiş isterdim. Bazılarının burun ucu düşük gibi. Ufakta olsa kavis arıyor insan. En azından ben öyleyim. Eğer doğalında doğalı olsun diyorsanız görüşebilirsiniz. Hakkında bilgim yok. Zaten olsa da yine de gidip görüşmek en mantıklısı
Benim yakınım hastanenin dediğine oldu diye biliyorum. Sonrasında fiyat arttı mi bilemem tabiCanım merhaba.. Senin tavsiyeniz görünce ben bu doktoru araştırdım.. Yaptığı işler güzel ama hastane 5 bin fiyat verirken doktor 7-10 bin demiş.. Siz ne kadara olmuşrunuz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?