• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANKARA UYGUN FİYATLI BURUN ESTETİĞİ

Rebekka Harajuku

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2020
41
9
16
24
Merhabalar, Ankara ya da Eskişehir gibi yakın şehirlerde fiyatı 10.000 TL altı doktor arıyorum burnumu yaptırmak için. Devlet ya da özel fark etmez. Şimdiye kadar Yusuf Kızıl, Tolga Eryılmaz, Orhan Aydın, Selçuk Işık, Sinan Öksüz gibi doktorları gördüm. Bunlar hakkında bilgisi olan ya da baska doktor bilen yardımcı olursa sevinirim

Kırıkkale de Dr Gözde Pamuk var instagramdan fiyat sorabilirsiniz hemen cevaplıyor. Bir yakınım çok uygun bir fiyata ameliyatını ona oldu ve Açık ameliyat olmasına rağmen güzel bir şekilde iyileşti ve dikişleri belirsizleşti.

Kırıkkale de Dr Gözde Pamuk var instagramdan fiyat sorabilirsiniz hemen cevaplıyor. Bir yakınım çok uygun bir fiyata ameliyatını ona oldu ve Açık ameliyat olmasına rağmen güzel bir şekilde iyileşti ve dikişleri belirsizleşti.
Canım merhaba.. Senin tavsiyeniz görünce ben bu doktoru araştırdım.. Yaptığı işler güzel ama hastane 5 bin fiyat verirken doktor 7-10 bin demiş.. Siz ne kadara olmuşrunuz acaba?

Aynen ben de mersindeyim:) şehir hastanesinde burcu başak diye bir dr duymuştum ama pandemi maalesef...
Ben niğdedeyim.. Kayseri ya da mersin den doktor araştırıyorum.. Çok aşırı işlem gerektiren bir durumum yok sanıyorum ama öncesinde yine de kbb de tomografi çektiricem.. Devlette iyi doktor bulursam harika olur.. Olmazsa da Hilmi Berkant tunç varmış mersinde.. 7-10 bin civarı dedi.. Fotoğrafını çekip bilgisayarda yapacağı burun gösteriyormuş öncesinde.. Bi araştır istersen sen de..

Ben niğdedeyim.. Kayseri ya da mersin den doktor araştırıyorum.. Çok aşırı işlem gerektiren bir durumum yok sanıyorum ama öncesinde yine de kbb de tomografi çektiricem.. Devlette iyi doktor bulursam harika olur.. Olmazsa da Hilmi Berkant tunç varmış mersinde.. 7-10 bin civarı dedi.. Fotoğrafını çekip bilgisayarda yapacağı burun gösteriyormuş öncesinde.. Bi araştır istersen sen de..
Aynen hilmi beyi biliyorum ama böyle bilgisayardan gösterdiğini bilmiyordum ne kadar yakın olabilir ki acaba

Hep uazıyprum ama rakamı biraz oynatman gerekebilir dr mesut kaya. Bi konuş ücretsizdi muayenesi. O olmZsa hakan soygür ile bi görüş.

Benimde arastırmam bu yönde.Eda Çabuk horoz,özmen kara,hakan soygür bunlar aklımda ama bilemiyorum

Tolga Eryılmaz 12bin güncel. Orhan Aydın 8-10bin. Sinan Öksüz’ün yaptığı burunlar bana çok düz geldi. Ben biraz daha özenilmiş isterdim. Bazılarının burun ucu düşük gibi. Ufakta olsa kavis arıyor insan. En azından ben öyleyim. Eğer doğalında doğalı olsun diyorsanız görüşebilirsiniz. Hakkında bilgim yok. Zaten olsa da yine de gidip görüşmek en mantıklısı

Tolga Eryılmaz 12bin güncel. Orhan Aydın 8-10bin. Sinan Öksüz’ün yaptığı burunlar bana çok düz geldi. Ben biraz daha özenilmiş isterdim. Bazılarının burun ucu düşük gibi. Ufakta olsa kavis arıyor insan. En azından ben öyleyim. Eğer doğalında doğalı olsun diyorsanız görüşebilirsiniz. Hakkında bilgim yok. Zaten olsa da yine de gidip görüşmek en mantıklısı
Merhaba ben de orhan aydına düşünüyorum fakat dediğinize katılmıyorum.Ben de kavisli fındık burun istiyorum bence o hoca herkesin isteğine göre yapmıs dikkat ederseniz bazıları düz bazıları kavisli.Orhan hocanın iyi oldugunu düşünüyorum :)

Orhan Aydın’ın burunları bence de güzel. Sinan Öksüz konusunda söylemiştim ben. Dediğiniz gibi de olabilir tabi hastaya göre yapmıştır. Gidip görüşmek lazım:)

Back