Merhaba aynı sorunlar bizde de var. Doktor bulabildiniz mi acaba? Bulduysaniz eğer hangi hastane ve doktor adı yazar mısınız?Biraz daha araştırmayı düşünüyorum, inşallah hepimiz için hayırlı ve güzel gelişmeler olur :)
Benim eşim hipo hipo hastası yani tedavisiz sperm çıkışı hiç olmuyor(azosperm) geçen yıl ahmet hakan haliloğluna gittik ve tedaviye başladık ısrarla bize doğal yolla olmasını bekleyin dedi ben dinlemedim aceleci davrandım ve tüp bebek deneyimim hüsranla sonuçlandı(centrum tüp bebek merkezinde tedavi gördüm asla önermiyorum). Ara vermeden tekrar ahmet hakan hocada tedaviye başladı eşim 0(sıfır) olan sperm sayısı 3 aylık iğne(meriofert+ovitrelle) tedavisi sonrası 2 milyona çıktı tabi bu iğnelerin yanında fenodad diye bi takviyede kullandı. Size tavsiyem hiç düşünmeden Ahmet Hakan Haliloğlundan randevu alın ve tedaviye başlayın. Biz ufuk üniversitesi Rıdvan ege hastanesinde tedavi görüyoruz salı ve perşembe günleri hasta bakıyor hoca. Bilgilerinize..Merhaba, çocuk istiyoruz ancak eşimin sperm analizinde hareket yetersiz olarak görüldü(Tamamen hareketsiz değil, yalnızca az bulundu). Bir takım takviye ve ilaçların ardından büyük bir ilerleme olmayınca tüp bebeğe yönlendirildik. Transfer sonucu negatif oldu. Tüp bebeğe gitmeden önceki üroloji doktorumuz doğal yolla da olabilir şeklinde bilgi vermişti. Benim diyabetim var ve tüp bebek tedavisindeki hormonlar düzenimi çok bozdu, bu yüzden tekrar gitmekten çok çekiniyorum. Şimdi tüp bebeği tekrar denemeden önce Ankara'da gidip memnun kaldığınız veya duyduğunuz iyi bir üroloji doktoru varsa öneri almak istiyorum. Özellikle sperm var ama hareketi az denen ve doğal yolla gebelik için tedavisinden memnun kaldığınız doktor varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
Vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederim inşallah bizim için de hayırlı sonuçlara sebebiyet verir, yakında gideceğizBenim eşim hipo hipo hastası yani tedavisiz sperm çıkışı hiç olmuyor(azosperm) geçen yıl ahmet hakan haliloğluna gittik ve tedaviye başladık ısrarla bize doğal yolla olmasını bekleyin dedi ben dinlemedim aceleci davrandım ve tüp bebek deneyimim hüsranla sonuçlandı(centrum tüp bebek merkezinde tedavi gördüm asla önermiyorum). Ara vermeden tekrar ahmet hakan hocada tedaviye başladı eşim 0(sıfır) olan sperm sayısı 3 aylık iğne(meriofert+ovitrelle) tedavisi sonrası 2 milyona çıktı tabi bu iğnelerin yanında fenodad diye bi takviyede kullandı. Size tavsiyem hiç düşünmeden Ahmet Hakan Haliloğlundan randevu alın ve tedaviye başlayın. Biz ufuk üniversitesi Rıdvan ege hastanesinde tedavi görüyoruz salı ve perşembe günleri hasta bakıyor hoca. Bilgilerinize..
Merhaba bizde ahmey hocada 6 ay tedavi gördük ahmet hoca samimiyet olarak iyi bi doktor sorulara güzel cevap veriyorum ama telefondan ulaşmak biraz zor açıkcası ve bir sonuç alamdk eşime ilk üç ay sadece ovitirelle verdi sonraki üç ayda ovitirelle ve emodex diye vitamin tarzı bişey verdi sonuç aynı tese dedi biz birqz daha ilaç tedavisi istiyoruz dedik oda daha ilaç tedavisiyle bi gelişme olmaz tese olması lazım dedi ekim ayı için tese dedi ve sadece klomen verdi teseye kadar bizde ordaki tedavimizi yarım bıraktıkk şimdi başka yere başladık ve centruma gelirsek recai hoca için gitmiştik orda sadece test veriyorduk sperm testlerininfe doğru olduğunu düşünmüyorım aynı gün orda ve başka yerde test verdik sonuçlar çok farklıVermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederim inşallah bizim için de hayırlı sonuçlara sebebiyet verir, yakında gideceğiz
Çok farklı bir durum yaşadık, eşimin gittiği 4. Doktor Ahmet bey oldu. Daha önce özel ve devlette muayene oldu hiçbiri varikosel var dememişti. Kaan Aydos birikmiş oksidatif stres demişti. Ahmet hoca muayenede direkt varikosel dedi. Ardından doppler istedi. Radyoloji hocası çok zor buldu o da başta yok dedi ardından hocayla konuşarak tespit etti. Hemen ameliyat dendi. Hiç beklemediğimiz için çok ani oldu bizim için. Sperm değerlerinde düzelme olabilir bu ameliyat sonrası dediler. Ameliyatı olacak eşim.Merhaba bizde ahmey hocada 6 ay tedavi gördük ahmet hoca samimiyet olarak iyi bi doktor sorulara güzel cevap veriyorum ama telefondan ulaşmak biraz zor açıkcası ve bir sonuç alamdk eşime ilk üç ay sadece ovitirelle verdi sonraki üç ayda ovitirelle ve emodex diye vitamin tarzı bişey verdi sonuç aynı tese dedi biz birqz daha ilaç tedavisi istiyoruz dedik oda daha ilaç tedavisiyle bi gelişme olmaz tese olması lazım dedi ekim ayı için tese dedi ve sadece klomen verdi teseye kadar bizde ordaki tedavimizi yarım bıraktıkk şimdi başka yere başladık ve centruma gelirsek recai hoca için gitmiştik orda sadece test veriyorduk sperm testlerininfe doğru olduğunu düşünmüyorım aynı gün orda ve başka yerde test verdik sonuçlar çok farklı
İnşallah şifa olur cnım. Bizde küçük yaşta inmemiş testis ameliyatından kaynaklı azo var bize ameliyat geç yapılmasına rağmen iyi yapılmış dedi ahmet hoca 6 ay sonra gittimizdede varikoselde var büyük ihtimalle tarzı bişey söyledi ama onun için herhangi bi tedavi rötgn ultrason ne bilim yada baişka bişey vermedide istemedide tese dedi ondada %50 %50 şansınız dedi. Ama yüzyüze görüşmelermizde falan memnunduk ama biz ilaçla biraz daha denemk istiyoruz dememize rağmen tese dedi ve eşim sadece birtane iğne kullandı yani oda zaten hormon düzenleme için extra bişey bile vermedi o yüzden ogün başka yerle görüştük orada devam ediyoruz bu hoca bi aürü ilaç takviye verdi ve derecemiz sd3 çıktı yani iki sonraki evre spermmiş zaten tabi nasip burda ne yaşarız sonuç ne olur bilmiyorum.Ahmet hocayıda çok araştırıp gitmiştim varikoselde çok iyi olduğunuda duydum açıkcası kötülemkete istemem asla her insan farklı sonuçlar alabilir buda normal ama eşim 2 kez muane oldu ilkkinde hiç varikosel falan demedi 6 ay sonraki gittimizde solda biraz varikosel var dedi yani biraz çelişkili geldi anlayamadım.. bu hocamız varikosel görülmedini söledi ve varikosel varsa bile bu tür azospermli tanıdılarda eğer belirgin bir ağrı hissi yoksa ameliyatı asla önermediğini söledi bu bilgiyide vermiş oluyum yinede acele karar vermeyin bi kaç doktora daha gözükün derim. Geçmiş olsın tkrardanÇok farklı bir durum yaşadık, eşimin gittiği 4. Doktor Ahmet bey oldu. Daha önce özel ve devlette muayene oldu hiçbiri varikosel var dememişti. Kaan Aydos birikmiş oksidatif stres demişti. Ahmet hoca muayenede direkt varikosel dedi. Ardından doppler istedi. Radyoloji hocası çok zor buldu o da başta yok dedi ardından hocayla konuşarak tespit etti. Hemen ameliyat dendi. Hiç beklemediğimiz için çok ani oldu bizim için. Sperm değerlerinde düzelme olabilir bu ameliyat sonrası dediler. Ameliyatı olacak eşim.
Çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun inşallah Allah umduğumuzu hayırla nasip etsin.İnşallah şifa olur cnım. Bizde küçük yaşta inmemiş testis ameliyatından kaynaklı azo var bize ameliyat geç yapılmasına rağmen iyi yapılmış dedi ahmet hoca 6 ay sonra gittimizdede varikoselde var büyük ihtimalle tarzı bişey söyledi ama onun için herhangi bi tedavi rötgn ultrason ne bilim yada baişka bişey vermedide istemedide tese dedi ondada %50 %50 şansınız dedi. Ama yüzyüze görüşmelermizde falan memnunduk ama biz ilaçla biraz daha denemk istiyoruz dememize rağmen tese dedi ve eşim sadece birtane iğne kullandı yani oda zaten hormon düzenleme için extra bişey bile vermedi o yüzden ogün başka yerle görüştük orada devam ediyoruz bu hoca bi aürü ilaç takviye verdi ve derecemiz sd3 çıktı yani iki sonraki evre spermmiş zaten tabi nasip burda ne yaşarız sonuç ne olur bilmiyorum.Ahmet hocayıda çok araştırıp gitmiştim varikoselde çok iyi olduğunuda duydum açıkcası kötülemkete istemem asla her insan farklı sonuçlar alabilir buda normal ama eşim 2 kez muane oldu ilkkinde hiç varikosel falan demedi 6 ay sonraki gittimizde solda biraz varikosel var dedi yani biraz çelişkili geldi anlayamadım.. bu hocamız varikosel görülmedini söledi ve varikosel varsa bile bu tür azospermli tanıdılarda eğer belirgin bir ağrı hissi yoksa ameliyatı asla önermediğini söledi bu bilgiyide vermiş oluyum yinede acele karar vermeyin bi kaç doktora daha gözükün derim. Geçmiş olsın tkrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?