Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumlarıAnkara Ünv.Cocuk Gelisimi
Ya kızlar nasl bi bölümdür..iş alanının çok ii oldnu duydum ama ekranda gördğüm anda ağlmya basladım hayalim pdrydi...bölüm dha yeni oldğu içn kmseden yardm alamıorum hiç varmı burayı kzanan?
Geleceği parlak bir bölüm arkadaşında dediği gibi kpss yi kazanamasan bile özel kreşlerde iş bulup çalışabilirsin ama ben sana özeli asla tavsiye etmem devlette çalışır rahat edersin...Bu bölümü okudukça seveceksindir bende birinci sınıftayken benim burda ne işim var demiştim ama sonra çok sevmiştim benimde hayalim grafik okumaktı ama hayırlısı
Gazetelerdeki ilanları incelersen işsizik riskinin çok az olduğunu görebilirsin. Kendi adıma söyleyeyim; senin gibi pdr hayali ile sınava girdim, okula başladığımda bırakmayı düşündüm, şimdi ise işim için şükür ediyorum çünkü işimi çok seviyorum opuyorumnanaktan
işsiz kalmazsın neredeyse şimdi her yerde cocuk gelısımcı arıyorlar.benım kuzenım de oradan mezun ev ekonomisi anabilim dalını cocuk gelısımı bolumunden mezun.bu sene mezun oldu ve ıse basladı.