Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü'ne yakın özel yurtlar

Tiffy

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
4
2
Merhaba ben bu sene Ankara Üniversitesi Pdr yi kazandım ve şimdi yurt dertleri başladı. İnternetten araştırdım ama yurtların görünüşüne aldanmak istemiyorum ve tam bilgi alamıyorum. Ankara Cebeci Kampüsü'ne yakın yurtlar konusunda bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar yardım edebilirse çok sevinirim .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu civarda okula en yakın tüfekçioğlu, ecen, zahide hanım kız yurtları var. Bir de kampüsün üst kapısının tam karşısında bir pansiyon/otel gibi bir şey vardı, bu sene kız yurduna çevirdiler. Yeri çok güzel. Fakültene o kadar yakın ki. Okuldan çıkıp yurda giriyor olursun. Bu yurtlarda arkadaşlarım kaldı. Fiyatlar yüksek, daha iyileri nedir bilmiyorum ama fiyatlar yüksek olduğu için iyi olanlar bunlardır sanırım. Ecen ve tüfekçioğlu da çok yakın. Ana caddede, yanında metro durağı, bim, çağdaş market, kırtasiyeler var.

Ben kampüsün yanında oturuyorum. Bir sıkıntın olursa sorabilirsin, okulla veya kampüsle, ankara ile ilgili.

Hangi şehirden geliyorsun?

Ben de pdr istiyordum zamanında... kısmet sbf'ye oldu. Hayırlı olsun bölümün. :)

Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için :) bayramdan sonra yurt ayarlamaya gideceğiz Ankara'ya bakalım hangisi kısmet olacak bana :) teşekkür ederim eğer aklıma takılan sorular olursa ulaşırım sana özellikle bayramdan sonra çok lazım olacak gibi . Olsun senin bölümün de çok güzel özellikle Ankaradaysan :)kaçıncı sınıfsın? Ben Orduluyum :)

Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için :) bayramdan sonra yurt ayarlamaya gideceğiz Ankara'ya bakalım hangisi kısmet olacak bana :) teşekkür ederim eğer aklıma takılan sorular olursa ulaşırım sana özellikle bayramdan sonra çok lazım olacak gibi . Olsun senin bölümün de çok güzel özellikle Ankaradaysan :)kaçıncı sınıfsın? Ben Orduluyum :)

Bir yıl hazırlık, bir yıl mezun olamama ile 6. Yılımdı :KK70: ve yine bir dersi veremedim. Bir ders için bi yıl daha uzadı. KPSS için dershaneye gideceğim bu yıl.
Bizim fakülteye hazırlık zorunlu. Sizde değil mi?

Bir yıl hazırlık, bir yıl mezun olamama ile 6. Yılımdı :KK70: ve yine bir dersi veremedim. Bir ders için bi yıl daha uzadı. KPSS için dershaneye gideceğim bu yıl.
Bizim fakülteye hazırlık zorunlu. Sizde değil mi?

Ben de ikinci yılımda kazandım aynı sayılır seneler :) inşallah bu sene mezun olursun ya gerçekten uzamış baya :) ösym kılavuzunda isteğe bağlı yazıyodu sanırım zorunlu değil.

Ben de ikinci yılımda kazandım aynı sayılır seneler :) inşallah bu sene mezun olursun ya gerçekten uzamış baya :) ösym kılavuzunda isteğe bağlı yazıyodu sanırım zorunlu değil.

Ben de ikinci girişimde kazandım. :KK70: ama düz lise okudum lisem 3 yıldı yani. Bir yıl oradan avantajım var o kadar. :KK70:

Ben de ikinci girişimde kazandım. :KK70: ama düz lise okudum lisem 3 yıldı yani. Bir yıl oradan avantajım var o kadar. :KK70:

:) olsun ilk senede kazanmış gibi olmuş :KK70: ama tabi yıllar uzayınca avantajı da gitmiş ya umarım mezun olursun bu yıl :)

Kızlar merhaba. Ben de siyasaldayım, ev arkadaşı arıyorum. Ilgilenen olursa tanışıp görüşmek isterim, sevgiler :)

X