• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankara ucuz iğneli epilasyon yapan bi yer var mı bildiğiniz?

Enjolras

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2018
448
78
28
25
Ebru hanıma gidiyorum. dk sı 2 tl. 1 saat işlem yaptırsan 120 tl :(( aynı yerin bitmesi için de 3-4 kez gitmek gerekiyor. bel üstü tüm vücut toplam bitene kadar 15-20 k ya biter yahu.

yok mudur şöyle dk sı 1 tl olan bi yer ? xd en azıncan 1.5 :(

Ebru hanıma gidiyorum. dk sı 2 tl. 1 saat işlem yaptırsan 120 tl :KK43:( aynı yerin bitmesi için de 3-4 kez gitmek gerekiyor. bel üstü tüm vücut toplam bitene kadar 15-20 k ya biter yahu.

yok mudur şöyle dk sı 1 tl olan bi yer ? xd en azıncan 1.5 :KK43:

Aynı yere 3 4 kez 1 saat çalışmaz ki.

Aynı yere 3 4 kez 1 saat çalışmaz ki.

Yaa o kadar arastirdim kaç saatte biteceğini. İki kol toplam 20 saatte %100 bitiyor mesela. Oradan hesap et tüm vücudu.
Tüm vücut da 50 saatte biter bel üstü. Kalçayı da alsam 55-60 saatte tüm kıllardan kurtulurum.
60 x 60 = 3600 dk
3600 x 2 TL = 7200 TL
7200 TL ye , en az tabii, tüm üst vücut bitiyor. 8k diyelim.

Ebru hanım nasıl bu arada? Ve siz tam olarak nereyi yaptırıyorsunuz?

Ben yeni başladım. Çene, dudak altındaki top sakal, bıyık ve kaş şekillendirme, kaş ortası yaptirdim.
Memnun olduğumu söylemek için erken ama memnun kalacağımı düşünüyorum. Ort 3 sn de 1 kıl alıyor.

Ebru hanım nasıl bu arada? Ve siz tam olarak nereyi yaptırıyorsunuz?

Kaslarima çok güzel şekil verdiğini söylemeden geçemeyeceğim. Gerçekten estetikten anlayan bı kadın. Çok doğal ve çok guzel kaş alıyor. Saç cizgime de şekil verdiricem.

Ebru hanıma gidiyorum. dk sı 2 tl. 1 saat işlem yaptırsan 120 tl :KK43:( aynı yerin bitmesi için de 3-4 kez gitmek gerekiyor. bel üstü tüm vücut toplam bitene kadar 15-20 k ya biter yahu.

yok mudur şöyle dk sı 1 tl olan bi yer ? xd en azıncan 1.5 :KK43:
Ben de ucuz ve güvenilir yer arıyorum. Sürekli aynı isimler dolaşıyor ortalıkta,bilgisi olan varsa lütfen bizimle paylaşsın

Bu işlem neden bu kadar pahalı anlamış değilim. Kaç tane meslekte dk başına para kazanılabiliyor? Ebru hanımın dk ücreti 3 lira. Sanıyorum ankarada en ucuz Ebru hanım ama o bile bence inanılmaz pahalı.
Umarım bu iğneli epilasyoncuların sayısı çok artar da müşteri çekmek için ucuzlatırlar.
Ankarada 3 liranın altında yapan yerler varsa ve yazan olursa çok sevinirim.

Bu işlem neden bu kadar pahalı anlamış değilim. Kaç tane meslekte dk başına para kazanılabiliyor? Ebru hanımın dk ücreti 3 lira. Sanıyorum ankarada en ucuz Ebru hanım ama o bile bence inanılmaz pahalı.
Umarım bu iğneli epilasyoncuların sayısı çok artar da müşteri çekmek için ucuzlatırlar.
Ankarada 3 liranın altında yapan yerler varsa ve yazan olursa çok sevinirim.
ebru hanım 2 tl idi. 3 mü olmuş ?

Ben de ucuz ve güvenilir yer arıyorum. Sürekli aynı isimler dolaşıyor ortalıkta,bilgisi olan varsa lütfen bizimle paylaşsın

Evet haklısınız, bazı hararetli savunucular var, bol bol reklam yapıyorlar. Mutlaka vardır başka iyi isimler de, bu kadar reklamın arasından sıyrılabilmeleri mesele işte..

ebru hanım 2 tl idi. 3 mü olmuş ?
Evet.
Elbetteki para kazansınlar ancak dk üzerinden o kadar yüksek ücret alıp bir de vergiden kaçmak için kart ile ödeme kabul etmemek de ayrı bir soru işareti.

Evet haklısınız, bazı hararetli savunucular var, bol bol reklam yapıyorlar. Mutlaka vardır başka iyi isimler de, bu kadar reklamın arasından sıyrılabilmeleri mesele işte..
Umarım daha uygun fiyatlı farklı yerler bulabiliriz

Evet.
Elbetteki para kazansınlar ancak dk üzerinden o kadar yüksek ücret alıp bir de vergiden kaçmak için kart ile ödeme kabul etmemek de ayrı bir soru işareti.

Evet.
Kredi kartı kabul edenlerde de fazla kesinti oluyor.nakit 2 ise kredi kartı 2,5.haliyle nakit daha cazip geliyo.caydirici oluyor o kesinti.

Etimesgutta Elsa Güzellik var Ayşe Hanımın uygulamaları gayet başarılı. yeni başladığım halde oldukça iyi sonuçlar almaya başladım. 13 MHz Epilasyon Cihazı kullandığı cihaz bu. acı hissini minimuma düşürüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back