- 2 Mayıs 2018
- 448
- 78
- 28
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ebru hanıma gidiyorum. dk sı 2 tl. 1 saat işlem yaptırsan 120 tl ( aynı yerin bitmesi için de 3-4 kez gitmek gerekiyor. bel üstü tüm vücut toplam bitene kadar 15-20 k ya biter yahu.
yok mudur şöyle dk sı 1 tl olan bi yer ? xd en azıncan 1.5
Aynı yere 3 4 kez 1 saat çalışmaz ki.
Ebru hanım nasıl bu arada? Ve siz tam olarak nereyi yaptırıyorsunuz?
Ebru hanım nasıl bu arada? Ve siz tam olarak nereyi yaptırıyorsunuz?
Ben de ucuz ve güvenilir yer arıyorum. Sürekli aynı isimler dolaşıyor ortalıkta,bilgisi olan varsa lütfen bizimle paylaşsınEbru hanıma gidiyorum. dk sı 2 tl. 1 saat işlem yaptırsan 120 tl ( aynı yerin bitmesi için de 3-4 kez gitmek gerekiyor. bel üstü tüm vücut toplam bitene kadar 15-20 k ya biter yahu.
yok mudur şöyle dk sı 1 tl olan bi yer ? xd en azıncan 1.5
ebru hanım 2 tl idi. 3 mü olmuş ?Bu işlem neden bu kadar pahalı anlamış değilim. Kaç tane meslekte dk başına para kazanılabiliyor? Ebru hanımın dk ücreti 3 lira. Sanıyorum ankarada en ucuz Ebru hanım ama o bile bence inanılmaz pahalı.
Umarım bu iğneli epilasyoncuların sayısı çok artar da müşteri çekmek için ucuzlatırlar.
Ankarada 3 liranın altında yapan yerler varsa ve yazan olursa çok sevinirim.
Ben de ucuz ve güvenilir yer arıyorum. Sürekli aynı isimler dolaşıyor ortalıkta,bilgisi olan varsa lütfen bizimle paylaşsın
Evet.ebru hanım 2 tl idi. 3 mü olmuş ?
Umarım daha uygun fiyatlı farklı yerler bulabilirizEvet haklısınız, bazı hararetli savunucular var, bol bol reklam yapıyorlar. Mutlaka vardır başka iyi isimler de, bu kadar reklamın arasından sıyrılabilmeleri mesele işte..
Evet.
Elbetteki para kazansınlar ancak dk üzerinden o kadar yüksek ücret alıp bir de vergiden kaçmak için kart ile ödeme kabul etmemek de ayrı bir soru işareti.
Umarım daha uygun fiyatlı farklı yerler bulabiliriz
Evet.
Elbetteki para kazansınlar ancak dk üzerinden o kadar yüksek ücret alıp bir de vergiden kaçmak için kart ile ödeme kabul etmemek de ayrı bir soru işareti.
Kredi kartı kabul edenlerde de fazla kesinti oluyor.nakit 2 ise kredi kartı 2,5.haliyle nakit daha cazip geliyo.caydirici oluyor o kesinti.
Umarım daha uygun fiyatlı farklı yerler bulabiliriz