• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara ucretsiz dogum cekimi vaar:)

iremeri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2009
77
0
0
Ankara
Bayanlar portfolyo olusturmak amaciyla ilk 3 dogum cekimimi ucretsiz gerceklestricem. Fotograf egitimin vardir ayrintili bilgi almak isteyenler yorum yapabilir yada mesaj atabilir:))

keske yakın zamanda olsaydı isterdim doğrusu ama 32. haftamdayım, siz belirlediğiniz kontenjanı ozamana kadar doldurursunuz. size bol şans, güzel hikayeler dilerim

Bayanlar portfolyo olusturmak amaciyla ilk 3 dogum cekimimi ucretsiz gerceklestricem. Fotograf egitimin vardir ayrintili bilgi almak isteyenler yorum yapabilir yada mesaj atabilir:))

Canım ben talip olabilirim aralık ortası doğumum??

Batıkentte oturuyorum. Doğumumda kısmetse Batıkent bilgi hastanesinde olacak. Biraz daha detaylı bilgi verebilirmisiniz??

11 Aralıkta doğumum kısmetse :) Eryaman'da oturuyorum Koru hastanesinde doğum yapacağım.

kontenjan doldu mu :)))

Mesaj attim iletisime gecebilirsiniz:)

Mesaj hakkın olmadığından burdan yazmak durumundayım.

Öncelikle teşekkür ederim baskı ücreti ne kadar tutar tahmınen baskı olmazsa fotoları flash yada maıl ıle almam mumkunmu

ayın 18nde doktorda randevum var kabul edıp etmeyecegını sorup ona gore cevap vereyım sıze de uygunsa

Teşekkürler..

ben gmail hesabından yazışıyorum irem hanımla sanırım 3 kişiden biri oluyorum :49:

Back