Ankara tüp bebek sebebsiz infertilite haşimato hastası

Bennucann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2022
231
234
33
33
Arkadaslar Aygül Demirol ve Tolga Ecemiş arastiriyorum ben cok kararsiz bir insanim daha oncede arastirmalarim oldu
Hasimato hastasiyim yumurta olşumu kan degerleri eşim rahim hersey normal genetik taramali denicegiz sebesiz infertilitede benim gibi olup bu doktorlara giden varmi fikirlerini bekliyorum Ankaradan doktor arayisi icindeyim
Arkadaslar Tolga beyin fiyati hakkinda bilgisi olan varmi yazabilirmi

Bende sebepsiz infertilite hiçbir sorun yok tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz bende doktor arıyorum hiç bir yerle görüşüp fiyat aldınız mı

Evet Tolga beyin asistani ile gorustum fiyat vermediler pahali diyorlar ama doktorda cok iyi diyorlar Aygül hanim biraz daha uygun geldi

Merhabalar bende haşimato hastasıyım her şey normal ve gebe kalamadım hiç. Siz neden direk genetik tüp bebek düşünüyorsunuz?

Evet Tolga beyin asistani ile gorustum fiyat vermediler pahali diyorlar ama doktorda cok iyi diyorlar Aygül hanim biraz daha uygun geldi
Merhaba, evet diğer doktorlara göre biraz daha pahalı ama işinin ehli bi doktor Tolga hoca başarı oranı daha yüksek kesinlikle tavsiye ederim

merhaba bizde de hiç bir sorun yok ama olmuyor bende ankarada dok araştırıyorum herkes gittiği kişiden memnun olumlu yada olumsuz evet ama sonuçta memnunlar çok zor bir karar

Tolga beyi bilmiyorum ama baskentte prof dr göğşen önalan cok iyi bilgili ve ilgili bir hoca. Raporlu tup bebek tedavisi 12 bin tl. Kesinlikle tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…