Bende sebepsiz infertilite hiçbir sorun yok tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz bende doktor arıyorum hiç bir yerle görüşüp fiyat aldınız mıArkadaslar Aygül Demirol ve Tolga Ecemiş arastiriyorum ben cok kararsiz bir insanim daha oncede arastirmalarim oldu
Hasimato hastasiyim yumurta olşumu kan degerleri eşim rahim hersey normal genetik taramali denicegiz sebesiz infertilitede benim gibi olup bu doktorlara giden varmi fikirlerini bekliyorum Ankaradan doktor arayisi icindeyim
Arkadaslar Tolga beyin fiyati hakkinda bilgisi olan varmi yazabilirmi
Merhaba, evet diğer doktorlara göre biraz daha pahalı ama işinin ehli bi doktor Tolga hoca başarı oranı daha yüksek kesinlikle tavsiye ederimEvet Tolga beyin asistani ile gorustum fiyat vermediler pahali diyorlar ama doktorda cok iyi diyorlar Aygül hanim biraz daha uygun geldi
Tolga beyi bilmiyorum ama baskentte prof dr göğşen önalan cok iyi bilgili ve ilgili bir hoca. Raporlu tup bebek tedavisi 12 bin tl. Kesinlikle tavsiye ederimArkadaslar Aygül Demirol ve Tolga Ecemiş arastiriyorum ben cok kararsiz bir insanim daha oncede arastirmalarim oldu
Hasimato hastasiyim yumurta olşumu kan degerleri eşim rahim hersey normal genetik taramali denicegiz sebesiz infertilitede benim gibi olup bu doktorlara giden varmi fikirlerini bekliyorum Ankaradan doktor arayisi icindeyim
Arkadaslar Tolga beyin fiyati hakkinda bilgisi olan varmi yazabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?