Ankara Tülin Dabakoğlu ile ilgili deneyimleriniz

minikkediler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2011
352
3
116
Bayanlar Selam,

Sanıyorum Medicana'da imiş, şimdi Bayındır'a geçmiş.

Kadın Doğum Doktoru Tülin Dabakoğlu ile ilgili deneyimleri olanlar düşüncelerini paylaşabilir mi lütfen.

adını duymak bile tiksindiriyor
bilip bilmeden nasıl yorum yapabiliyorsunuz haddinizi aşmayınn tülin hanım benimm çocugumu kucagıma almama vesile olan muazzam bir insann.. insanların düşüncelerin saçma fikirlerinizle degiştirmeyin..
ne oldu canım paylaşır mısın gitmeyi düşünüyordum

canımm tülin hanımmm benim gördügüm ve görebilecegimm mükemmel bir tüp bebek ve kadın dogum uzmanı .. çok çok seviyorumm onuu..güvenle bebegini ve kendini ona emanet edebilirsin..

canım ben de 2 aydır gidiyorum 5 .ayım bitti çok memnunum kendisinden çok ilgili ve aradğımda ulaşabildiğim bi doktor

3 hafta önce Tülin Hanım ile doğum yaptım, gerek hamilelik süresince gerek doğum ve sonrasında her şey mükemmeldi, Tülin Hanımdan aldığım cesaret, pozitif enerji, güven duygusu ile en zor anları bile kolay atlattığımı düşünüyorum. Bayındır hastanesinde şu an. Artık Tülin Hanım' dan asla vazgeçmem. Ailecek seviyoruz :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım merhaba, normal doğum mu yoksa sezeryanla mı doğum yaptın öğrenebilir miyim? Sana bu konuda soracaklarım olabilir, ben de Tülin Hanıma gidiyorum da.

Tülin hanım benim doktorum, çok seviyorum. Bebişimizi o doğurttu. Hem tecrübesi, hem hasta yaklaşımı mükemmel. Bayındır hastanesinde şimdi.

Ben tülin hanımdanaşırı memnun kaldım. Çok sempatik ilgili. Doğumda çok güzel destek oldu. Normal doğum oldu. Hiç bir kötü yanını görmedim dogrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…