• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Tıpta Doç. Dr. Esra Çetinkaya'ya giden var mı?

imlaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
35
38
88
Arkadaşlar ilk gebeligim. Esra Çetinkaya yi tavsiye ettiler. Giden var mi. Tecrunelerinizi paylaşır mısınız

bebekolonyasi bebekolonyasi Canım selâm. Ben de Cem Bey'e gidiyorum ama öğretim üyelerinden birtek Esra Hanım normal doğuma giriyormuş. Senin doğum yöntemi tercihin nedir? Esra Hanım, başka doktordan gelen hastayı kabul etmiyormuş bugün görevli söyledi hastanede. Mizacı nasıl bir hanım, sinirli mi, güleryüzlü mü? Konuşmak için cesaret arıyorum da. :)

merhaba SedaSelin SedaSelin ben bir aksilik çıkmazsa normal doğum istiyorum , kabul etmiyor olabilir bu konuda bir fikrim yok , sekreterine bir sor istersen , cem bey'ide çok methediyorlar memnun değil misin? esra hanımın mizacı; çok güler yüzlü bir doktor değil açıkçası , sinirlide değil, soğukkanlı ama ilgili bir doktor, yakaladığın zaman soru sorabilirsin cevap verecektir. gitmek isteyenlere tavsiye ederim.

Cem beyin hastahanede gebelik takibi yapıp yapmadığı hakkında net bir fikrim yok açıkçası, ama özel muayenehanesinde gebelik takibi yapıyor diye biliyorum arayıp muayene ücreti sormuştum sekreterine Dr. araştırması yaparken.

Hastahanede yapmiyor gebelik takibi ozelde yapiyor merak eden arkadaslar icin

Arkadaşlar ilk gebeligim. Esra Çetinkaya yi tavsiye ettiler. Giden var mi. Tecrunelerinizi paylaşır mısınız

Merhaba , ben gidiyorum tavsiye ederim.

bebekolonyasi bebekolonyasi Canım selâm. Ben de Cem Bey'e gidiyorum ama öğretim üyelerinden birtek Esra Hanım normal doğuma giriyormuş. Senin doğum yöntemi tercihin nedir? Esra Hanım, başka doktordan gelen hastayı kabul etmiyormuş bugün görevli söyledi hastanede. Mizacı nasıl bir hanım, sinirli mi, güleryüzlü mü? Konuşmak için cesaret arıyorum da. :)

Kızlar ben aradım yeni hasta kabul etmşyoruz dediler.. Özel de e diolarms oda sanırım cok para.. Ben cebeci yi cok istemiştim ama olmadı napcam bilmiyorum şimdide gazi yi düşünüyorum mecbur uzak ama baska carem yok

bebekolonyasi bebekolonyasi Canım merhaba. Yeni gördüm iletini. Ben doktorumdan çok memnunum fakat normal doğuma girmiyor. :( Sen normal mi düşünüyorsun? Esra Hanım gece normal doğuma geliyor mu acaba bilgin var mı?

Esra hanimin ozel muayenehanesi var mi.. esra hanim hakkinda bilgi verir misiniz arkadaşlar. Doguma kendisi geliyor degil mi

Ben Cem Bey gebelik takibi yapmiyor diye kabul etmedikleri icin Acar Hoca'ya gittim bir tanidigimizin tavsiyesiyle cok memnun kaldim ama tabi hastanede hoca bakmiyor ozeline gittim ama islemler dogum vs hep hastanede oldu
Umarim tum hamileler gonlune gore iyi bir dr bulur

Kızlar ben aradım yeni hasta kabul etmşyoruz dediler.. Özel de e diolarms oda sanırım cok para.. Ben cebeci yi cok istemiştim ama olmadı napcam bilmiyorum şimdide gazi yi düşünüyorum mecbur uzak ama baska carem yok
Merhaba gaziye gitmeyi düşünüyorum demissiniz gittiniz mi acaba ? Gittiyseniz de memnun kaldinizmi ?

Ben Cem Bey gebelik takibi yapmiyor diye kabul etmedikleri icin Acar Hoca'ya gittim bir tanidigimizin tavsiyesiyle cok memnun kaldim ama tabi hastanede hoca bakmiyor ozeline gittim ama islemler dogum vs hep hastanede oldu
Umarim tum hamileler gonlune gore iyi bir dr bulur
Hmm hocalarin özel muayenehanelerine gidip dogumu da normal hastanede mi yaptiniz? Ne kadar ücret ödediniz? Memnun kaldiniz mi ? Yardimci olursaniz cok sevinirim

Back
X