Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar ilk gebeligim. Esra Çetinkaya yi tavsiye ettiler. Giden var mi. Tecrunelerinizi paylaşır mısınız
Merhaba , ben gidiyorum tavsiye ederim.
bebekolonyasi Canım selâm. Ben de Cem Bey'e gidiyorum ama öğretim üyelerinden birtek Esra Hanım normal doğuma giriyormuş. Senin doğum yöntemi tercihin nedir? Esra Hanım, başka doktordan gelen hastayı kabul etmiyormuş bugün görevli söyledi hastanede. Mizacı nasıl bir hanım, sinirli mi, güleryüzlü mü? Konuşmak için cesaret arıyorum da. :)
Bilmiyorum cnm hastaneyi ara sekreterinr sor istersen
03125956734
Merhaba gaziye gitmeyi düşünüyorum demissiniz gittiniz mi acaba ? Gittiyseniz de memnun kaldinizmi ?Kızlar ben aradım yeni hasta kabul etmşyoruz dediler.. Özel de e diolarms oda sanırım cok para.. Ben cebeci yi cok istemiştim ama olmadı napcam bilmiyorum şimdide gazi yi düşünüyorum mecbur uzak ama baska carem yok
Hmm hocalarin özel muayenehanelerine gidip dogumu da normal hastanede mi yaptiniz? Ne kadar ücret ödediniz? Memnun kaldiniz mi ? Yardimci olursaniz cok sevinirimBen Cem Bey gebelik takibi yapmiyor diye kabul etmedikleri icin Acar Hoca'ya gittim bir tanidigimizin tavsiyesiyle cok memnun kaldim ama tabi hastanede hoca bakmiyor ozeline gittim ama islemler dogum vs hep hastanede oldu
Umarim tum hamileler gonlune gore iyi bir dr bulur
Hayır gitmedim cebeci normal polikinlige gidiyorm Prof tam randevu alamadımMerhaba gaziye gitmeyi düşünüyorum demissiniz gittiniz mi acaba ? Gittiyseniz de memnun kaldinizmi ?