ANKARA TIP FAKÜLTESİ KADIN DOĞUM DOKTORLARINDAN ÖNERİLER LÜTFENN

Yok gidemedim 5 haziranda batuhan a mecburen randevu almıştım o zaman sorcam ama tanidiga bakiyo mus diye duydum cem beye birinin vasıtasıyla gidince oluyormuş yoksa arayanlara bakmiyo diyolar :KK43:
canim birde dr rusen hoca varmis prf benim arkadasim ona gitmis cok menmun kalmis istersen bir arastir istemedigin dr gidip neden para oduyorsun bu dr fakültede

canim birde dr rusen hoca varmis prf benim arkadasim ona gitmis cok menmun kalmis istersen bir arastir istemedigin dr gidip neden para oduyorsun bu dr fakültede
Canım cem bey batuhan salih ve esra disindakilerin özel muayenesine gidebiliyosun ve 300 400 muayene parası murat sonmezere çok gitmek istedim ama işte ücretler belli o yüzden hastaneye gidiyorum

Canım cem bey batuhan salih ve esra disindakilerin özel muayenesine gidebiliyosun ve 300 400 muayene parası murat sonmezere çok gitmek istedim ama işte ücretler belli o yüzden hastaneye gidiyorum
himm bilmiyordum canim

nasıl randevu alıyorsunuz bu doktorlardan telefon ya sürekli çalıyor açılmıyor yada meşgul. saçma sapan. doğum yapanlardan tavsiye bekliyorum özellikle salih beyin takibinde olan hamile ve anneler..ilgi nasıl

nasıl randevu alıyorsunuz bu doktorlardan telefon ya sürekli çalıyor açılmıyor yada meşgul. saçma sapan. doğum yapanlardan tavsiye bekliyorum özellikle salih beyin takibinde olan hamile ve anneler..ilgi nasıl
canım telefon falan hikaye bakmıyolar malesef gidip direk sekreterlikten al bence randevunu salih bey ile ilgili cok güzel seyler duydum dogum yapan arkadasımda var ama haftan baya ilerlemiş belli haftadan sonra araya bi tanıdık falan sokmazsan almıyorlar diye biliyorum

Batuhan özmene hakkımı helal etmem bebeğimi kaybettim.. Beyninde olan bir kist nedeniyle.. Ancak ne kilo ne tansiyon ne kan tahlili hiç bir şey yapmadı.. Hiç bir şekilde gebeliğe ilişkin beni bilgilendirmedi. Hayatta ankara üni ye gitmem. Batuhan bey hamileliğimde beşinci gidişimde bana hamile kalabildin mi dedi daha ne deyim gebeliğim sonlandırılırken 2 gün hastenede kaldım bir dk bile gelmedi nasıl oldum diye viziteye çıkmadı.. Yazıklar olsun Aldığı parayı asla haketmiyor.

X