ANKARA TIP FAKÜLTESİ KADIN DOĞUM DOKTORLARINDAN ÖNERİLER LÜTFENN

toru

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
16
0
36
Merhaba anneler ve anne adayları ben ankara tıp fakültesinde doğumumu gerçekleştirmek istiyorum. ama iyi ir doktor araştırıyorum Cem Bey artık hamilelere bakmıyormuş .Batuhan Bey e gittim hiç ilgilenmedi tavsiye ettikleri kadar iyi bir doktor değil başka bildiğiniz var mı mesela Salih Taşkın doktoru tanıyan var mı?

Arkadaşım bende başta batuhan gittim gitmez olaydım pazartesi ilk kez salihe aldım eğer iyiyse sana mesaj atarim

canim sana kim dedi hamilelere bakmiyor diye benim pazartesi seker yuklemem var cem beyden randevu aldim

Arkadaşım bende başta batuhan gittim gitmez olaydım pazartesi ilk kez salihe aldım eğer iyiyse sana mesaj atarim
Ben de dün aradım salih beye 1 ay sonraya alırsınız dediler ama benim 2 hafta sonraya detaylı ultrason um var dedim napabiliriz dediler mecburen yüzünü gorucem batuhan ozmenin esra diye bir doktor varmış o da bakmiyormus hamilelere

canim sana kim dedi hamilelere bakmiyor diye benim pazartesi seker yuklemem var cem beyden randevu aldim
Canım ben bunu yakın arkadaşımdan duymuştum ana bilim dalı başkanı diye bakmiyormus diye biliyorum sen tanıdık vasıtasıyla falan gitmedin dimi yani randevu aldın ve Cem beye verdiler yarın bir arayim ben ya merak etttim

canim cem beyin takipli hastadiyim ve ben muayne oldum ve hamile bicok hastasi vardi yani sen kac aylik hamilesin

sen daha once takinini nerde yaptiriyordun sanirim belli bi haftadan sonra hastane kabul etmiyormus

sen daha once takinini nerde yaptiriyordun sanirim belli bi haftadan sonra hastane kabul etmiyormus
Ben işte 11.haftadan itibaren batuhan a gidiyodum ki zaten risk durumum vardı 1 ay cvs sonucunu bekledim o yüzden başka doktora gitmedim aslında aynı hastane keşke baksa şimdi 17. Haftadayim kabul eder mi cem bey bilmiyorum

Ben işte 11.haftadan itibaren batuhan a gidiyodum ki zaten risk durumum vardı 1 ay cvs sonucunu bekledim o yüzden başka doktora gitmedim aslında aynı hastane keşke baksa şimdi 17. Haftadayim kabul eder mi cem bey bilmiyorum
ya canım neden kabul etmesin sonucta para vererek muayene oluyorsun ki bir cokta hamile hadtasi var sen merak etme alir seni sen direk cem beyin sekreterini arayip randevu al canm bashekmlgi araman lazim su bi gercek cok hastasi var bide dr artik ogleden sonra bakicakmis hamilelere dedi sekreteri

Canım ya sen de numarasi vardır bir yazarmisin yarın hemen arayim bide batuhan a 122 lira veriyodum cem bey de mi aynı ücret alıyo bi şansımı deneyim inşallah kabil eder

l
ben en basts kontrolleri etlik zubeyde hn gidiyordum benimde 2 li tarama normal 3 lu tarama testi biraz riskli cikinca ben etlik zubeyde Hanim biraktim jardesimin bi dr tanidiginin onerisi ve vasitasiyla cem beye gittim

Canım ya sen de numarasi vardır bir yazarmisin yarın hemen arayim bide batuhan a 122 lira veriyodum cem bey de mi aynı ücret alıyo bi şansımı deneyim inşallah kabil eder
canim 595 68 47 diye biliyorum ama hic aramadim her gittigimde sekreterlige ugrayip randevu alip cikiyordum ucret 122 tl

Canm şimdi 595 7021 i aradım cem beyin randevu numarasi buymus cem bey hamilelere bakmiyo dediler bende bişey diyemedim doğal olarak olsaydı çok iyiydi
canim sen bence direk git sekreteri ogleden sonra hamilelere bakiyor dedi sen muayene odasina git hemsiresiyke gorus dr beyle bir dk gorusmek istiyorum de yuz yuze cem beye soyle ben 11 .haftadan beri buranin hastasiuim ama takibimi artik size gelmek istiyorum de sansini bi dene

Tamam canım bi de
Öyle deneyim şansımı

naptin canim gittinmi hastaneye ben haxiran 24 te gidicem istersen ozamana kadar cok gec demezsen bende bi sorabilirim
Yok gidemedim 5 haziranda batuhan a mecburen randevu almıştım o zaman sorcam ama tanidiga bakiyo mus diye duydum cem beye birinin vasıtasıyla gidince oluyormuş yoksa arayanlara bakmiyo diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…