Ankara temizlik

06ankara06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
207
4
66
Normalde ayda bir cam halı vs temizliğimde olduğu için tam gün bayan alıyorum. Şuanda cam ve halı için ihtiyacım olmadığı için yarım gün bir bayan almak istiyorum. Ev süpürülcek, silinecek, toz alınacak ve lavabolar yıkanacak. Ümitköyden siteye ücretsiz servisimiz var gelirken getircek giderkende aldığı yere bırakıcak yani ümitköye kadar yol ücreti vereceksiniz sadece. Ilgilenenler msj atsınlar lütfen memnun kalınırsa ayda bir tam gün devam ederiz

Merhaba,
BEn yeni dogum yaptım Subat ayında işe baslamam gerekiyor. Bebege annem bakacak ancak tek basına her seyle ilgilenmesi mümkün olmadıgı icin hafta ici 5 gun gelecek ev işlerine yardımcı bayan arıyoruz. Kendi eviymiş gibi sahiplenecek ne yapılacagını soylemesini beklemeden iş yapacak , durust, guvenilir , calıskan biri olmalı mutlaka.Titiz olması cok onemli cunku annem temizlik kurallarına cok onem verir. Temizligin yanında birkac saatligine annem dısarı cıktıgında bebekle de ilgilenebilmesi cok onemli.
Telefon numaram 0532 497 52 21 . İlgilenen bayanların telefonunu bekliyorum.
Teşekkürler
Didem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…