• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Tavsiye Bekliyorum-Karın Germe,Bacak ve Kol Germe Bir de Göğüs Dikleştirme

NeKHBeT

Violet Is The Humblest Of Flowers :)
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2013
479
199
123
36
Merhabalar,

13 ay önce tüp mide ameliyatı olup bu süre zarfında 50 kilo verdim. Şu anda vücudumdaki sarkmalar sebebi ile ameliyat olmak istiyorum. Ankarada hatta devlette önerebileceğiniz doktor var mıdır? Özeller dünya para ama doktorun da iyisi lazım. Sonuçta görsel bir işlem :)
Teşekkürler şimdiden.

Anlaradan bir üye yok heralde :-) İstanbul’da instegramdan takip ettiklerim var ama Ankara bilmiyorum hiç iyice araştırın de önemli işi paraya dökmüş bi çok insan var

Canım bende burun estetiği ve yüz yağ enjeksiyonu için doktor arastiriyordum Ankara'dan Dr Ferruh Bingül ve Dr kubilay ozdile mesaj attim. Dr Ferruh Bingül biraz pahalı geldi bana işinde uzman ama, senin istediğin estetiklerin hepsini yapıyor instegramda surekli paylaşıyor bir bak istersen. Dr kubilay Özdil daha fiyat vermedj pahalı yada uygun diyemem ama senin para sıkıntın yoksa ikisiylede görüş. Dr kubilay Özdil hakkında da hiç şikayet duymadım aksine sürekli övgü ve işini çok iyi yaptığı insanı ilişkilerde önem verdiği söyleniyor onlada bir görüş bence

Ben Kubilay hocaya ameliyat olmus hastasi olarak gercekten tavsiye ederim arkadaslar işinde gercekten cok basarili ayrica yaoamayacagi birseyi yada olmayacak seyi yaparim demiyor ben ameliyat olduktan sonra hic irtibatimi kesmedim surekli botoksumu dolgum icin kendisine gidiyorum 1 ay olmadi daha somon DNA yaptirdim yuzume gercekten cok memnunum bence fikir almak amaciyla kesinlikle gidin gorusun bence cunku beklerken diger hastalariylada sohbet etme sansiniz oluyor

Arkadamis yucel demire gogus estetigi oldu cok memmundu ama pahali. Omer ekin uygun fiyatli vr guzel yapiyor bence. Ferruh bingul cok pahali galubs. Ben de arastiriyorum karin germe icin

Başka yok mu tavsiye de bulunan? Konu sahibi arkadaşım sen bulabildin mi bir Dr oldun mu ameliyatını?

Günaydın kızlar, bu sabah canım sıkkın, meme dikleştirmeden memnunum ama kol germe ameliyatım beni mutsuz ediyor, korseyi çıkardığımda, kollarımın altında deriler sallanıyor, hiç sıkı değil, özellikle sol kolum beni çok üzüyor, el sallama yapınca dalga dalga sallanıyor, daha 20 gün oldu, sarktı desem sarkmaz, kilo verdim desem, büyük bir kilo kaybı gerekir. Niye böyle oldu bilmiyorum 😭, çok mutsuzum. Şişler indi, liposuction da yapıldı yani. Ödem fazla yok. Sağ kolumda tek dikiş yerinden seroma akıntısı devsm ediyor, ne zaman biter bilmiyorum. Bunları yaşayan var mı? Yarın Dr kontrolüm var, ona göstereceğim. Bir daha ameliyatı maddi olarak zaten kaldıramam gerçi Dr, ücretsiz revizyon sözü vermişti ama şu anda şokta gibiyim, yapar mı, sözünde durur mu bilmiyorum. Korseyi takıyorum hala. Offff, moralim sıfır.

Back