Ablamın 8 aylık bebeği için temiz,düzgün karakterli, sigara kullanmayan, deneyimli ve özellikle çocukları seven bir bakıcı arıyoruz. Sokullu civarında oturan birisi olması çok iyi olur ancak ulaşım sorunu yaşamam diyen kişiler de bize cevap yazabilir.
Meraba ismim ayşegül yüce ALLAH bebeğinizi bütün kötülüklerden korusun dilerim 8 senelik deneyim sahibiyim referanslarım var işten ayrılalı 2 ay oldu 44 yaşındayım ben K.Örenin hemen girişinde birinci kalabada oturuyorum siz haftanın kaç günü düşünüyorsunuz saatleri kaç olacak bilgilerini veriseniz daha iyi olur sizin içinde yol vsyr problem olmaz ise ben buradaım tşkr.
Merhabalar Cebecide oturuyorum. 1965 dogumluyum ve 11 yıldır çocuk bakım işini yapmaktayım, şu anda baktıgım bebeklerimin ailesinin yurt dışına çıkması sebebi ile yeni bir iş aramaktayım. İsteyenlere referans verebilirim. Bakmak istediğim bebegim küçük olması tercih sebebimdir, malumm çocuk küçük olunca iletişimimin daha sağlıklı oluyor. İlgilenenler benimle irtibata geçebilir.
Ablamın 8 aylık bebeği için temiz,düzgün karakterli, sigara kullanmayan, deneyimli ve özellikle çocukları seven bir bakıcı arıyoruz. Sokullu civarında oturan birisi olması çok iyi olur ancak ulaşım sorunu yaşamam diyen kişiler de bize cevap yazabilir.