Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Ankara'- Sitelerde mobilyacı tavsiyesi..Acil Yardım:(

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

clementine61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2011
18
0
Kızlar yemek odası-tv ünitesi-salon takımı-bebek odası bakıyorum.. İder ve abc mobilyadan beğendim ama ider istanbul yapımı mobilya.. Bana tavsiye edebileceğiniz gerçekten sağlam mobilya yapan bir yer var mı? karacakaya caddesini gezdik ama çok pahalı mobilya fiyatları..Hem sağlam hem de bütçeme uygun mobilyacı arıyorum..Lütfen tavsiyelerinizi benden esirgemeyin..Ayrıca birkaç sorum olacak:
1-yemek masasında lake mi yoksa antik meşe,akçaağaç tarzı mobilyayı mı tercih etmeliyim?Hangisi sağlam olur?
2-Bebek odası için sunta kesinlikle alma mdf kaplama yaptır diyorlar siz ne dersiniz?
3-Gri renk koltuk takımı beğendim spor tarz resmini de yolluyorum resimdeki yeşil yerine kırlenti ve berjeri fuşya yada turkuaz düşünüyorum hangisi daha hoş durur?Bu koltuk takımına hangi renk ve tarz yemek odası gider? resimde yolladığım yemek odası uygun olur mu? $venedik-yemek-odasi-b38c26e55eee4f7fb74335969216b681.jpg

Eklentiler

• $201204131217-443_3824.jpg
    $201204131217-443_3824.jpg
    179,3 KB · Görüntüleme: 1.805
bu arada üstteki resmi abc mobilyanın sitesinden aldım,alttakini ise ider mobilyanın sitesinden aldım:) editörlerim kızmasın sonra:)

Canım Zebrano mobilyaya baktın mı.? Ankara da vardır illla ki.
Bazı ürünlerini çok beğeniyorum

Son düzenleme:
evt tatlım zebrano var ama bakmaya gerek duymadım çünkü benim 9000 liralık bütçem var artık nasıl halledeceksem:KK43::KK43::KK43: çok mutsuzum çooookkk:KK43::KK43:

sitelerde pialdi mobilya var ama 9 bine halletmen zor hepsini.fotoğraftakilerin aynısını yapıyolar.bence bu bütceyle moda life a fln bakabilirsin.

yemek masası için lake asla önerilmez çünkü çizilmeye çok müsait bence ceviz al takımına da gider.

Sizlere koltuk kanepe oturma grubu köşe koltuklar gegişik tasarımlar önerebilcegim bir firma ankara siteler çok uygun fiyatlar ve kaliteli ben aldım köşe koltuk çok memnun kaldım editörler kızmazsa eger M&B TASARIM FACEBOOK sayfasından bakablirsiniz çok güzel modeller var $mb03.jpg

Son düzenleme:
Kızlar yemek odası-tv ünitesi-salon takımı-bebek odası bakıyorum.. İder ve abc mobilyadan beğendim ama ider istanbul yapımı mobilya.. Bana tavsiye edebileceğiniz gerçekten sağlam mobilya yapan bir yer var mı? karacakaya caddesini gezdik ama çok pahalı mobilya fiyatları..Hem sağlam hem de bütçeme uygun mobilyacı arıyorum..Lütfen tavsiyelerinizi benden esirgemeyin..Ayrıca birkaç sorum olacak:
1-yemek masasında lake mi yoksa antik meşe,akçaağaç tarzı mobilyayı mı tercih etmeliyim?Hangisi sağlam olur?
2-Bebek odası için sunta kesinlikle alma mdf kaplama yaptır diyorlar siz ne dersiniz?
3-Gri renk koltuk takımı beğendim spor tarz resmini de yolluyorum resimdeki yeşil yerine kırlenti ve berjeri fuşya yada turkuaz düşünüyorum hangisi daha hoş durur?Bu koltuk takımına hangi renk ve tarz yemek odası gider? resimde yolladığım yemek odası uygun olur mu?Eki Görüntüle 595427

Canım ben mobilyamı inegölden aldım illaki mobilya aldığınız yer aynı şehirde olacak diye birşey yok.bende istanbulda oturuyorum.benim aldığım yerin numarasını vereyim sana birde orayla görüş koltuk ve sandalye takımların için.hem bütçene uygun hem zevkine stiline göre çeşitler bulabilceğini düşünüyorum hemde gerçekten kaliteli ben kullanıyorum sıkıntı yaşamadım.kumaşı ahşabı spotçu mağazalarında bulabilceklerinden değil.bide mobilya alırken dikkat edin çoğu firmada muhatap sıkıntısı var belki bazılarının başına gelmiştir dolandırıcılar ürünü zamanında teslim etmeyenler beyaz seçersin süt gri gönderenler vs ben evleneceğim zaman bu gibi konularla çok uyarı almıştım Allahtan başıma gelmedi benim adlığım yer kaliteli ve muhatap nakliye konusunda da hiç sıkıntı duymadım.en önemliside bütçeme uygun oluşuydu bir ara görüş derim
yer inegölde kabba mobilya 0532 248 35 38

umarım yardımcı olmuştur canımm :KK66:

Son düzenleme:
Bende Ankara'ya mobilya almaya gideceğim. Ankara'da kaliteli ve aşırı pahalı olmayan mobilya markası tavsiyesine ihtiyacım var. Bilindik bir markadan mı yoksa sitelerden mi almalıyım çok kararsızım. Sitelerdeki mobilyacılara güvenilir mi ? Memnun kalan veya kalmayan arkadaşlardan yardım bekliyoruum. :KK43:

canım soylu mobilya var istersen bir uğra sitelerde vakıfbank var yakınında onun ...

X