Korona olmasin diye olabilir mi acaba?Ben rahim filmi yaptırmadım ama jinekolojik muayeneye falan oraya gidiyordum. Rahim filminden önce niye virüs testi yapıyorlarmış ki
İzlem cok kisa suruyor.acisiz bir islem.kasiklara kisa surelik bir kramp girior ama hemen geciyorKızlar merhaba bugün şehir hatanesine gidip rahim filmi için randevu verdiler yarın usg ve virüs testi pazartesi de film çekilecek orada çektirenler var mı nasıl bir işlem kaç dk sürüyor yardımcı olun lütfen
Bilmiyorum canım muayne ye girdim bende ama virüs testi istemediler anlamadımBen rahim filmi yaptırmadım ama jinekolojik muayeneye falan oraya gidiyordum. Rahim filminden önce niye virüs testi yapıyorlarmış ki
İlaç verileceği için sanırımKorona olmasin diye olabilir mi acaba?
İnşaAllah sıkıntısız atlatırım sizin gebelik oluştu mu ondan sonraİzlem cok kisa suruyor.acisiz bir islem.kasiklara kisa surelik bir kramp girior ama hemen geciyor
Hayir ilacla ne alakasi var yahu!! Eger siz korona hastasi iseniz doktora bulastirmamaniz icin. Yani biraz dusunurseniz bu sonucta bir islem. Neden risk alsinlar!!İlaç verileceği için sanırım
O ne alaka muayne olurken geçmiyor mu bu vajinal dan gecen bsy değil sonuç da kan alan doktorun canı yok mu öyle olsa en başta alınır filmi çekecek olan dr ne özelliği varHayir ilacla ne alakasi var yahu!! Eger siz korona hastasi iseniz doktora bulastirmamaniz icin. Yani biraz dusunurseniz bu sonucta bir islem. Neden risk alsinlar!!
Ohooo iyi geceler size kolay gelsin o zamanO ne alaka muayne olurken geçmiyor mu bu vajinal dan gecen bsy değil sonuç da kan alan doktorun canı yok mu öyle olsa en başta alınır filmi çekecek olan dr ne özelliği var
Sırf bunu sizin için yarın soracağımOhooo iyi geceler size kolay gelsin o zaman
Sorun da neden bu hiddet evet olabilir deyin gecin ne olabilir baska sizce cok komiksiniz gercektenSırf bunu sizin için yarın soracağım
Yok hayır anestezisizBen iki gün önce çektirdim anestesiz hiç test fln yapmadılar siz anestezili mi olacaksınız
Sizin kadar komik olamamSorun da neden bu hiddet evet olabilir deyin gecin ne olabilir baska sizce cok komiksiniz gercekten
Bende olmadinama ayni anda film cektirdigim.biri o ay hamile.kaldi iki yildir cocugu olmuyorduİnşaAllah sıkıntısız atlatırım sizin gebelik oluştu mu ondan sonra
Benim 3 düşüğüm var 1 yıldır da olmuyo inşallah olurBende olmadinama ayni anda film cektirdigim.biri o ay hamile.kaldi iki yildir cocugu olmuyordu
Benim 3 düşüğüm var 1 yıldır da olmuyo inşallah olur