Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzenim felan yaptı bilkentte iyi dedi baya bende orda düşünüyorumMerhaba arkadaşlar, ben 35 haftalık hamileyim. Ankarada doğum yapacağım ama çok kararsızım. Bilkent şehir hastanesinde yakın zamanda doğum yapan var mı. Varsa önerir misiniz? Yoksa özel hastane mi önerirsiniz?
Bende iyi diye duymuştum kontrole gidip geldikçeKuzenim felan yaptı bilkentte iyi dedi baya bende orda düşünüyorum
Kontrlle orayami gidiyorsunuz.nasil orasiBende iyi diye duymuştum kontrole gidip geldikçe
Kontrlle orayami gidiyorsunuz.nasil orasi
Bugun oraya gittim kontrole.iyiydi.ultrason resmide verdilerEvet orada doğum yapmayı düşündüğüm için takibe oraya da gidiyordum. Aynı zamanda özele de gidiyordum eşim gördün diye. Ben memnunum açıkçası. Hiç sıkıntılı bi doktorla vs. Karşılaşmadım. Ama genelde asistanlar baktığı için bi hastalığınız yada şikayetiniz olursa sizin önden bilgilendirmeniz daha doğru olur çünkü önceki kontrolde ne yapılıp yapılmadığını bilmedikleri için sadece ultrasonla bakıp geçiyorlar bişey söylemezseniz. Ha bir de resim vs. Vermiyorlar o bence başka bi problem.
Meraba dogum yaptınızmı acabaMerhaba arkadaşlar, ben 35 haftalık hamileyim. Ankarada doğum yapacağım ama çok kararsızım. Bilkent şehir hastanesinde yakın zamanda doğum yapan var mı. Varsa önerir misiniz? Yoksa özel hastane mi önerirsiniz?
Evet 7 kasımda doğum yaptım.Meraba dogum yaptınızmı acaba
İçtiğim süre boyunca hiç vermediler bana malesef. Ultrasona dair elimdeki bütün fotoğraflar özeldeki kontrollerimdenBugun oraya gittim kontrole.iyiydi.ultrason resmide verdiler
Ilginc niye ole oldukiİçtiğim süre boyunca hiç vermediler bana malesef. Ultrasona dair elimdeki bütün fotoğraflar özeldeki kontrollerimden
Bi yakınım etlik şehir hastanesinde doğum yaptı ve aynı özel gibi plates topundan tut herşeyi varmış ve bi dk bile başından ayrılmamışlar herşeyle ilgilendiler dedi bende oraya gidiyorumMerhaba arkadaşlar, ben 35 haftalık hamileyim. Ankarada doğum yapacağım ama çok kararsızım. Bilkent şehir hastanesinde yakın zamanda doğum yapan var mı. Varsa önerir misiniz? Yoksa özel hastane mi önerirsiniz?
Sanırım doktoruna denk gelmek gerekiyor. Detaylı ultrasonda verdiler. Orda da resmen siyah beyaz hiç bişey gözükmüyordu.Ilginc niye ole olduki