Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canim ben 16 gun once yaptirdim ve yaklasik 10 aydirda sehir hastanesine gidiryorum benim esimdede sper hwreketli hwreketsiz hepsi cok cok dusuktu doktor bi ilac verdi o u kullandi sonradan ben keci boynuzu suyunu kaunatip kwynwtip icirdim tam 4 5 ay icinde masallah bayagi bi artisini gorduk doktor bize tup bebek demisti bianda artis olunca asama dedi ve yaptirdim bekliyoruz halaArkadaşlar merhaba Ankara şehir hastanesinde aşılama yaptıran var mıdır bilgisi olan tecrübesi olan ??
Yaa benimde eşime ilk pharmaton diye bi takviye verdi sonra emodex verdi fakat değerleri düşünce aşılama önerdi bende bu ay adetin 2. Günü gideceğim o sürece gireceğiz merak ettimMerhaba canim ben 16 gun once yaptirdim ve yaklasik 10 aydirda sehir hastanesine gidiryorum benim esimdede sper hwreketli hwreketsiz hepsi cok cok dusuktu doktor bi ilac verdi o u kullandi sonradan ben keci boynuzu suyunu kaunatip kwynwtip icirdim tam 4 5 ay icinde masallah bayagi bi artisini gorduk doktor bize tup bebek demisti bianda artis olunca asama dedi ve yaptirdim bekliyoruz hala
Canim bize ocak ayinda emodex verdi sonra gecen ayda gittigimizde yukselmisti ama ben keciboynuzu suyu ve saglikli beslenme uyguladim daha sonra deniz hocaya gittik biz tup bebek uronolojide oda en son klomen ve e vitamini verdi onu kullandi asilamaya kadar insallah tutar bekliyorum zatten sana klomen baslaricakalr yumurtalarini buyutucekler gecen ay yuzde 90 tutmus asilamalarin bakalim insalalh giden herkesin tutarYaa benimde eşime ilk pharmaton diye bi takviye verdi sonra emodex verdi fakat değerleri düşünce aşılama önerdi bende bu ay adetin 2. Günü gideceğim o sürece gireceğiz merak ettim
Sizinkide inşallah tutar ya
Size hangi vitamin vermişti
Evet eşimde deniz hocaya gidiyor bizede emodex verdi ama değerler düştü o keçiboynuzunu falanda yapmıştık fakat değerler düşük çıkınca doktorda aşılama deyince bıraktık şu andaCanim bize ocak ayinda emodex verdi sonra gecen ayda gittigimizde yukselmisti ama ben keciboynuzu suyu ve saglikli beslenme uyguladim daha sonra deniz hocaya gittik biz tup bebek uronolojide oda en son klomen ve e vitamini verdi onu kullandi asilamaya kadar insallah tutar bekliyorum zatten sana klomen baslaricakalr yumurtalarini buyutucekler gecen ay yuzde 90 tutmus asilamalarin bakalim insalalh giden herkesin tutar
Aşılamanız tuttu mu acaba sonuç nedir :)Merhaba canim ben 16 gun once yaptirdim ve yaklasik 10 aydirda sehir hastanesine gidiryorum benim esimdede sper hwreketli hwreketsiz hepsi cok cok dusuktu doktor bi ilac verdi o u kullandi sonradan ben keci boynuzu suyunu kaunatip kwynwtip icirdim tam 4 5 ay icinde masallah bayagi bi artisini gorduk doktor bize tup bebek demisti bianda artis olunca asama dedi ve yaptirdim bekliyoruz hala
Arkadaşlar merhaba Ankara şehir hastanesinde aşılama yaptıran var mıdır bilgisi
Ankara’da yaşıyorsanız aşılama için kesinlikle pf dr Özlem Evliyaoğlu Bozkurt’u öneriyorum.Arkadaşlar merhaba Ankara şehir hastanesinde aşılama yaptıran var mıdır bilgisi olan tecrübesi olan ??
Daha regl olamadım malesef gidemedim bugün 10. Gün gecikmeminAşılamanız tuttu mu acaba sonuç nedir :)
Merhabalar canım bizde aşılama düşünüyoruz o yüzden soruyorum devlet hastanesinde mi özlem hanım ve tam nasıl randevu alarak gittinizAnkara’da yaşıyorsanız aşılama için kesinlikle pf dr Özlem Evliyaoğlu Bozkurt’u öneriyorum.
Birde devlette aşılamanın şartları nelerMerhabalar canım bizde aşılama düşünüyoruz o yüzden soruyorum devlet hastanesinde mi özlem hanım ve tam nasıl randevu alarak gittiniz
Devlette aşılamanın şartları nelerMerhaba canim ben 16 gun once yaptirdim ve yaklasik 10 aydirda sehir hastanesine gidiryorum benim esimdede sper hwreketli hwreketsiz hepsi cok cok dusuktu doktor bi ilac verdi o u kullandi sonradan ben keci boynuzu suyunu kaunatip kwynwtip icirdim tam 4 5 ay icinde masallah bayagi bi artisini gorduk doktor bize tup bebek demisti bianda artis olunca asama dedi ve yaptirdim bekliyoruz hala
Bende şehit hastanesinde yaptırdım ve çok memnun kaldım şuan aşılamamın 11. Günü beklemedeyimArkadaşlar merhaba Ankara şehir hastanesinde aşılama yaptıran var mıdır bilgisi olan tecrübesi olan ??
Merhaba aşılama sonucunuz ne oldu ? Benimde cuma günü aşılamam olacakBende şehit hastanesinde yaptırdım ve çok memnun kaldım şuan aşılamamın 11. Günü beklemedeyim
Adet döngüne göre değişiyor günleri ben cumartesi akşamı saat 10 da yapmıştım ignemi pazartesi saat 11 de aşılama olmuştu. 2 defa aşılama oldum ikiside böyle denk geldi. Bu ay yumurta kistim oluşmuş o yüzden bu ayı boş bıraktı doktor sadece kontrole gidicem birdahaki ay devam bakalimMerhaba aşılama sonucunuz ne oldu ? Benimde cuma günü aşılamam olacak
Doktor bu akşam 22:00 de çatlatma iğnesini ol dedi cuma günü aşılama ama saat kaç gibi yapıyorlar siz kaçta yapmıştınız iğnenizi
Hayırlısı olsun bakalım bende cuma günü oldum aşılamamı sizde gebelik olmamasının sebebi nedirAdet döngüne göre değişiyor günleri ben cumartesi akşamı saat 10 da yapmıştım ignemi pazartesi saat 11 de aşılama olmuştu. 2 defa aşılama oldum ikiside böyle denk geldi. Bu ay yumurta kistim oluşmuş o yüzden bu ayı boş bıraktı doktor sadece kontrole gidicem birdahaki ay devam bakalim
Bizim bütün tetkiklerimiz yapıldı ne eşimde ne bende hiç bir sorun yok ama olmuyor nasip işteHayırlısı olsun bakalım bende cuma günü oldum aşılamamı sizde gebelik olmamasının sebebi nedir
Aynen öyle nasip ama insan kafasına takıyorBizim bütün tetkiklerimiz yapıldı ne eşimde ne bende hiç bir sorun yok ama olmuyor nasip işte
Hiç gebelik olmadimiAynen öyle nasip ama insan kafasına takıyor
Hayır olmadıHiç gebelik olmadimi