Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende ankara düşünüyorum son aşılamam yapılacak hangi dok başlıyorsunuzMerhaba,
Ankara Şehir Hastanesinde aşılamaya başlayacak olan varmı ?
Gelin birbirimize destek olalım. Süreçleri beraber konuşalım.
peki sen neden o hastaneyi seçtin benim üni hastanesine gidiyorum yaşadağım şehirde başka şansım yok malesefAçıkcası yarın belli olacak galiba tam doktor bende bilmiyorum önerisi olacak varsa olsun
Bir tanıdık vasıtası ile gittim o hastanede çalışıyordu.peki sen neden o hastaneyi seçtin benim üni hastanesine gidiyorum yaşadağım şehirde başka şansım yok malesef
Bende aşılama yatircaktim ama doktor yumurtaların çatlamış gerek yok aşılamaya dedi bu ay böyle deneyelim olmazsa bidahaki aya yaparız dedi bekliyorum bakalım.
Hayırlı olsun sizin için inş nasıl geçti ağrınız oldumu bide hangi dok dittiniz bende ankar düşünüyorumBen dün yaptırdım aşılamamı. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Aminnnnn inşallah canım. Benim maalesef olumsuz oldu üstelik kist yapmış bu ay aşılama iptal olduBen dün yaptırdım aşılamamı. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Üzülme böylsi hayırlı demekki benim çatlatma iğnelerinde her ay kist oluştu diğer ay yada 2. ay kendiliğinden gidiyor hatta en sonunda çok büyük 8cm acil ameliyata almam lazım dedi doktor ama ben gittiklerini söylediğimde gözetim altında tuttu 2 ayda o bile gitti sadece zaman kaybı oluyor başka bişi değilAminnnnn inşallah canım. Benim maalesef olumsuz oldu üstelik kist yapmış bu ay aşılama iptal oldu
Aynen öyle ama yapcak bişey yok beklemekten başkaÜzülme böylsi hayırlı demekki benim çatlatma iğnelerinde her ay kist oluştu diğer ay yada 2. ay kendiliğinden gidiyor hatta en sonunda çok büyük 8cm acil ameliyata almam lazım dedi doktor ama ben gittiklerini söylediğimde gözetim altında tuttu 2 ayda o bile gitti sadece zaman kaybı oluyor başka bişi değil
Şöyle izah ediyim yapılırken hiç acı hissetmedim ilk gün adet ağrısı gibi ağrım oldu belim ağrıdı o kadar ikinci gün öyle cok ağrım vs olmadı bu sabah 3. Gün bel ve kasık ağrım var. Drdevlet hastanesi olduğu için hangi hoca boş ise o hocaya gittim (yaz dönemi olduğu için izin süreclerinde hepsi) özelde hocalar takip ediyor böyle durumları ama.Hayırlı olsun sizin için inş nasıl geçti ağrınız oldumu bide hangi dok dittiniz bende ankar düşünüyorum
Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah Sıkma üzülme sen kendini iyi tutki herşey güzel olsunAminnnnn inşallah canım. Benim maalesef olumsuz oldu üstelik kist yapmış bu ay aşılama iptal oldu
Amin inşallah canım sağolasınRabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah Sıkma üzülme sen kendini iyi tutki herşey güzel olsun