• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara saldırısını TAK üstlendi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Ankara'da pazar akşamı gerçekleştirilen ve 37 kişinin öldüğü terör saldırısını PKK uzantısı TAK üstlendi.
Sitene Ekle
Ankara'da 13 Mart Pazar akşamı düzenlenen hain terör saldırısını terör örgütü PKK'nın bir kolu olarak bilinen TAK (Kürdistan Özgürlük Şahinleri -Teyrêbazên Azadiya Kurdistan) isimli terör örgütü üstlendi. TAK, 19 Şubat'taki Ankara saldırısını da üstlenmişti.

Örgütün internet sitesinde yer alan açıklamada, kanlı saldırının failinin Seher Çağla Demir olduğu da belirtildi.

TAK daha önce 19 Şubat'taki Ankara saldırısı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na düzenlenen havan topu saldırılarını da üstlenerek göndeme gelmişti.

Ayrıntıları aktaracağız...

Kaynak: Reuters

http://www.milliyet.com.tr/ankara-saldirisini-tak-ustlendi-gundem-2211129/

Hdp nin 7 hazirandan önce doğuda ve batı da Türkiye partisi olduklarını kanıksattıktan sonra, insifiyatifin kendilerinden kürt politikacılara geçeceğinden korkan pkk ve saltanatı sallanan haşmetlü karşılıklı, kontrollü bir savaş başlattı... Bu sayede pkk Hdp yi bitirdi, Kaostan korkanlar Fuhrer in koltuğunu sağlamlaştırdı.. Arada 300 - 500 Türk, Kürt gariban çocuğu öldü ve daha da ölecek malesef durum onu gösteriyor.. Bu bombalar bahanesiyle geçirilecek yasalarla muhalif herkes terörist olacak.. Bakınız 11 eylül den sonra abd nin çıkardığı yasalar ve dünyaya karşı başlattığı savaşta aynı stratejiyi izledi..

Bu sebepten bombaları kimin attığından çok kimin işine yaradığına bakmak gerekiyor..

Az önce otobüste bağırarak arapça ezgiler söyleyen bir kadın vardı. Kollarını yana bırakmış yatar gibi bir pozisyonda sanki allah benimle konuşuyor gibi sesler duyuyorum hey bana bakın dua edin falan dedi.

Bir sonraki durakta otobüs boşaldı neredeyse. Korkudan elim ayağım titriyor hepimizi delirttiniz Allah belanızı versin sizin!

Patlamanın olduğu gün az gerisinde bekleyen, duran, yürüyen insanları düşün bir de.Tanık olanlardan biriyim.Kendimi şanslı hissedemiyorum maalesef.Zihinde koca bir travma.İşe gitmek için aynı noktaya inmem gerekiyor.Ama gidemiyorum.Yanımızdan geçen, otobüse binen inen, duran bütün araçlar potansiyel tehlike gibi. Tırlatmaya az kaldı,Yakında kafalarda hunilerle gezeceğiz.
Ülkenin her yeri böyle,Bütün insanlar tedirgin...E ama nereye kadar?
Ankara için soğuk ve gri denilirdi, şuan gerçekten öyle...

Az önce otobüste bağırarak arapça ezgiler söyleyen bir kadın vardı. Kollarını yana bırakmış yatar gibi bir pozisyonda sanki allah benimle konuşuyor gibi sesler duyuyorum hey bana bakın dua edin falan dedi.

Bir sonraki durakta otobüs boşaldı neredeyse. Korkudan elim ayağım titriyor hepimizi delirttiniz Allah belanızı versin sizin!

O ne ya..

insanlar en ufacık seyden tiklenecek vaziyette bu korku ne feci birsey ya ne zaman bitecek

Bunlar amma çoğaldılar yahu, örgüt içinden örgüt türemeye başladı, eskiden bir pkk biliyorduk, şimdi, tak, ypg, pkk vs vs matruşka gibiler:KK62:
Yapılan saldırıları da üstlenip itibar ediniyorlar sözüm ona, masumların ölümünü üstlenme nasıl bir itibarsa artık :KK62:
Yok olun, en kısa zamanda hepiniz yok olun, sizi besleyen yardım edenlerde yok olsun:KK62:

Back