• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara patlamasında ölen ODTÜ’lü gencin baba evinde yas

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Ankara patlamasında ölen ODTÜ’lü gencin baba evinde yas
Sitene Ekle
ankara-patlamasinda-olen-odtu-lu-gencin-baba-evinde-yas-6734811.Jpeg

Metin Faruk TAMER/GAZİANTEP, (DHA)-

ANKARA’daki bombalı terör saldırısında yaşamını yitiren Orta Doğu Teknik Üniversitesi öğrencisi 19 yaşındaki Ozancan Akkuş’un, Gaziantep’teki baba evinin önünde taziye çadırı kuruldu. Ozancan Akkuş’un 10 Ekim 2015 tarihinde Ankara Gar Meydanı’ndaki ’Barış Mitingi’ne düzenlenen bombalı saldırıda yaşamını yitiren Ali Deniz Uzatmaz’ın arkadaşı olduğu öğrenildi.

Ankara Kızılay’da dün akşam meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden Orta Doğu Teknik Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Fakültesi 1’inci sınıf öğrencisi Ozancan Akkuş’un Sarıgüllük Mahallelesi’ndeki baba evinin önünde taziye çadırı kuruldu. Nuri ve Senem Akkuş’un 3 çocuğundan biri olan Ozancan Akkuş’un bombalı saldırı öncesi arkadaşlarıyla bir kafede çay içtikten sonra bombanın patladığı bölgeye doğru gittiği öğrenildi.

Saldırıda yaşamını yitiren Akkuş’un 10 Ekim 2015 günü ’Barış Mitingi’ öncesi IŞİD tarafından yapılan terör saldırısında yakın arkadaşı Ali Deniz Uzatmaz’ın da arkadaşı olduğu öğrenildi.

Nuri ve Senem Akkuş çiftinin oğulları Ozancan’ın cenazesini almak için Ankara’ya gittiği bildirildi. Ozancan’ın cenazesi, yarın düzenlenecek cenaze töreninin ardından toprağa verilecek.

http://www.milliyet.com.tr/ankara-patlamasinda-olen-odtu-lu-gundem-2209549/

Son düzenleme:
Ölen çocukların hepsi ne de güzel ne aydınlık yüzlü. Ama içimizdeki bazı kara suratlılar maşallah ne kadar sağlam!

Şu fotoğrafa bakıp kahrolmamak mümkün mü?
Pırıl pırıl , anne babasının birtanesi çocuk toprak oldu artık.
Ekşide liseden bir arkadaşının yazısını okudum, daha da fena oldum.
Ailesine yük olmamak için verdiği özel dersten dönüyormuş katledildiğinde.

İşte o yazı ;

ankara fen lisesi yıllarından tanırdım ozanı. ailesini de ailem tanırdı. gaziantep'te yaşarlardı. ozan biricik oğullarıydı. onun iyi bir eğitim alması için canlarını dişine takıp çalıştılar. bu çocuk önce antep'in küçük bir ilçesinden türkiye'nin en iyi liselerinden birini kazandı. lise boyunca yurtta kaldı. gurbette 4 yıl boyunca hayata tırnaklarıyla tutundu. çok kişi bilmez lisede yatılı kalmanın zorluğunu. 14 yaşında taşradan gelip büyük şehirde bir başına hayata sıkı sıkı sarılmak her babayiğidin harcı değildir. o çocuk başardı, hayata sıkı sıkı tutundu. sonra odtü elektrik elektronik mühendisliği bölümünü kazandı. bugün ailesine daha az yük olmak için verdiği özel dersin dönüşünde lanet bomba geldi onu buldu. aynı sıralarda büyüdüğümüz çocuğu bizden aldı.
sen 20 yaşında kadar hayatın her zorluğuyla sonuna kadar mücadele et, afl'yi bitir, odtü ee'yi kazan sonra bir lanet bomba senin canını alsın.
Ekşisözlük alıntı.

Şu fotoğrafa bakıp kahrolmamak mümkün mü?
Pırıl pırıl , anne babasının birtanesi çocuk toprak oldu artık.
Ekşide liseden bir arkadaşının yazısını okudum, daha da fena oldum.
Ailesine yük olmamak için verdiği özel dersten dönüyormuş katledildiğinde.

İşte o yazı ;

ankara fen lisesi yıllarından tanırdım ozanı. ailesini de ailem tanırdı. gaziantep'te yaşarlardı. ozan biricik oğullarıydı. onun iyi bir eğitim alması için canlarını dişine takıp çalıştılar. bu çocuk önce antep'in küçük bir ilçesinden türkiye'nin en iyi liselerinden birini kazandı. lise boyunca yurtta kaldı. gurbette 4 yıl boyunca hayata tırnaklarıyla tutundu. çok kişi bilmez lisede yatılı kalmanın zorluğunu. 14 yaşında taşradan gelip büyük şehirde bir başına hayata sıkı sıkı sarılmak her babayiğidin harcı değildir. o çocuk başardı, hayata sıkı sıkı tutundu. sonra odtü elektrik elektronik mühendisliği bölümünü kazandı. bugün ailesine daha az yük olmak için verdiği özel dersin dönüşünde lanet bomba geldi onu buldu. aynı sıralarda büyüdüğümüz çocuğu bizden aldı.
sen 20 yaşında kadar hayatın her zorluğuyla sonuna kadar mücadele et, afl'yi bitir, odtü ee'yi kazan sonra bir lanet bomba senin canını alsın.
Ekşisözlük alıntı.

sonra da birileri çıksın, normalleştirsin.. "alışacağız" desin.. "bu acılar yaşanacak ama" ile başlayan cümleler kursun.. sonra da biz beddua etmeyelim.. içimiz sızlasın, dilerim rabbimden hepsi de yerini bulsun o sızlamaların..

sonra da birileri çıksın, normalleştirsin.. "alışacağız" desin.. "bu acılar yaşanacak ama" ile başlayan cümleler kursun.. sonra da biz beddua etmeyelim.. içimiz sızlasın, dilerim rabbimden hepsi de yerini bulsun o sızlamaların..
Rabbimden diliyorum ofisim, elalemin çocuğunun katledilmesini normalleştireler olsun artık sırada. Nasılsa bu patlayan bomba ilk olmadığı gibi, sonda olmayacak malesef.

Rabbimden diliyorum ofisim, elalemin çocuğunun katledilmesini normalleştireler olsun artık sırada. Nasılsa bu patlayan bomba ilk olmadığı gibi, sonda olmayacak malesef.

bende sabahtan beri bunu diliyorum parkonum..

çocuğunu bir daha koklayamayacak olmak....

Back