- 4 Mart 2025
- 5
- 1
- 1
- 23
- Konu Sahibi thelildaffodil
Merhaba, Etlik Şehir hastanesi'nde Özgün Kılıç hocaya burun estetiği ameliyatı yaptıran var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben perşembe günü ameliyat olacaktım ama grip oldum aramalarını bekliyorum bilgilendiririmMerhaba, Etlik Şehir hastanesi'nde Özgün Kılıç hocaya burun estetiği ameliyatı yaptıran var mı?
Haberleşmek için Instagram adresinizi alabilir miyimBen perşembe günü ameliyat olacaktım ama grip oldum aramalarını bekliyorum bilgilendiririm
Çağırdılar mı?Ben perşembe günü ameliyat olacaktım ama grip oldum aramalarını bekliyorum bilgilendiririm
Mutlaka dönüş bekliyorum sizdenBende bekliyorum salı günü ameliyat olacam büyük ihtimalle etlik te
Ben bi kac sene once yaptirdim Ozgun beyde, ozaman Gazi hastanesindeydi ama ben cok memnun kaldimMerhaba, Etlik Şehir hastanesi'nde Özgün Kılıç hocaya burun estetiği ameliyatı yaptıran var mı?
Ever yarın ameliyat olucamÇağırdılar mı?
Özgün beye mi yaptırdınızKızlaree kalın derili burun estetik olanlar bana acil ulaşabilirmi ben yaptım ama burnum aşırı simetri hataları var
hayrunnisakya0Haberleşmek için Instagram adresinizi alabilir miyim![]()
Hocam oldunuz mu beni aramadılar henüs Instagramdan sizi ekledim mahmut arslan bi kaç bişey soracamhayrunnisakya0
Mesaj atabilirsiniz saatin gelmesini bekliyorumHocam oldunuz mu beni aramadılar henüs Instagramdan sizi ekledim mahmut arslan bi kaç bişey soracam
Hocam size ücret olarak ne dedilerHocam oldunuz mu beni aramadılar henüs Instagramdan sizi ekledim mahmut arslan bi kaç bişey soracam