• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara oyun ablası ve ödev desteği

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

1989leyl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
1
0
36
Ankara
Merhaba, ODTÜ Psikoloji bölümü son sınıf öğrencisiyim. Ankara Yüzüncüyıl'da oturuyorum.

Ne yapabilirim;
• 5-13 yaş arası çocuğunuza
• Hafta içi 16.30- 19.30 arası
• Kişisel gelişiminde
• Sosyal beceri geliştirmesinde
• Ev ödevlerinde
• Yabancı dil öğrenmesinde
Yardımcı olabilirim.
İhtiyacı olanlarla iletişime geçersek sevinirim :)

bizde ümitköyde 6 yaşındaki kızımız için tamda anlattığınız şekilde bir oyun ablası arıyoruz iletişime geçebilirsek sevinirim

Merhaba, ODTÜ Psikoloji bölümü son sınıf öğrencisiyim. Ankara Yüzüncüyıl'da oturuyorum.

Ne yapabilirim;
• 5-13 yaş arası çocuğunuza
• Hafta içi 16.30- 19.30 arası
• Kişisel gelişiminde
• Sosyal beceri geliştirmesinde
• Ev ödevlerinde
• Yabancı dil öğrenmesinde
Yardımcı olabilirim.
İhtiyacı olanlarla iletişime geçersek sevinirim :)

Selam oğlum 7 yaşında çırağan kavşağına yakın otoroyorum ödev desteği verebilecek onunla kaliteli zaman geçirecek haftada 3 gün 16.30 - 18.30 saatleri arası çalışacak oyun ablası arıyorum.ilgilenirseniz iletişime geçerseniz sevinirim. tşk

bizde ümitköyde 6 yaşındaki kızımız için tamda anlattığınız şekilde bir oyun ablası arıyoruz iletişime geçebilirsek sevinirim

merhaba ben ümitköy tarafında oturuyorum ve oyun ablası olarak yardımcı olmaktan mutluluk duyarım iletişime geçebilirsek sevinirim:)

Selam oğlum 7 yaşında çırağan kavşağına yakın otoroyorum ödev desteği verebilecek onunla kaliteli zaman geçirecek haftada 3 gün 16.30 - 18.30 saatleri arası çalışacak oyun ablası arıyorum.ilgilenirseniz iletişime geçerseniz sevinirim. tşk

aradığınız oyun balasını buldunuz mu ?

Back