Buyukcarsida fiyatlar nasil
Dantel ve güpür ağırlıklı modeller seviyorsanız dantellin cinsine göre fiyat değişiyor ama tunalı gibi 3 binler falan değil. Genellikle 1500 ile 2400 arasında değişiyo
Siz hangi moda evine diktirdiniz peki adres verseniz
Insallah icinize siner cok guzek olurBen daha diktiriyorum Seher Gelinlik Büyükçarşı içerisinde. ilk provama gittim geçenlerde ortada bişi yok tabi, yani size tavsiye edemem şuan, işçiliklerini tam anlamıyla göremedim şimdilik
Insallah icinize siner cok guzek olur
Buyukcarsida fiyatlar nasil
bende Ankara da gelinlik diktireceğim uygun fiyatta bir yer arıyorum .
büyük çarşı dediğiniz yer, kızılay da ant çarşısı mı oluyor?
ben gelinlikçiler çarşısı diye biliyorum ama adı aslında büyük çarşı mı
şöyle anlatayım, Benim gelinlik yaptırdığım yer Büyük Çarşı, yani And Çarşı'sının hemen yanı oluyor . Büyük Çarşı'da kuyumcularda var, gelinlikçilerde.
And çarşısı da halk arasında gelinlikçiler çarşısı olarak bilinse de tabelasında da yazdığı gibi adı And çarşısı. :)
anladım aslında aynı yerlerden bahsediyoruz ama tabela işi karıştırıyor :)
teşekkür ederim cevabınız için...
bende o çarşıya bakmayı düşünüyorum gelinlik için...
inşallah bulurum uygun fiyata
Arkadaşım bende and çarşısında diktirmek için gelinlik bakıyorum. Eva gelinlikten uzak dur sana naçizane tavsiyem. ben hafta başında anlaşmıştım.300 lira kaparo verdim. ilk provada bana kaskalın uyduruk bir Abraham giydirip ölçü aldılar. ben kumaşı beğenmediğimi söyledim. önce kumaş standart dedi ilgili bayan, ben itiraz edince tekrar bakalım kumaş seçelim dediler. beni kandırmaya çalıştıkları için vazgeçtim içime sinmeyecekti. kaporanın 100 lirasını iade ettiler ama o uyduruk Abraham kumaşı için 200 lirasını kestiler. içinize sinmeden kesinlikle kaparo falan vermeyin ve kullanacağı kumaşı, danteli,tülü lütfen görün fiatta anlaşmadan önce. birde terzinin çok yaşlı olmamasına dikkat edin. çünkü gelenekçi oldukları için yeni modelleri çalışamıyolar gibi geldi bana. inş sonuç güzel olur hepimiz içinanladım aslında aynı yerlerden bahsediyoruz ama tabela işi karıştırıyor :)
teşekkür ederim cevabınız için...
bende o çarşıya bakmayı düşünüyorum gelinlik için...
inşallah bulurum uygun fiyata
Arkadaşım bende and çarşısında diktirmek için gelinlik bakıyorum. Eva gelinlikten uzak dur sana naçizane tavsiyem. ben hafta başında anlaşmıştım.300 lira kaparo verdim. ilk provada bana kaskalın uyduruk bir Abraham giydirip ölçü aldılar. ben kumaşı beğenmediğimi söyledim. önce kumaş standart dedi ilgili bayan, ben itiraz edince tekrar bakalım kumaş seçelim dediler. beni kandırmaya çalıştıkları için vazgeçtim içime sinmeyecekti. kaporanın 100 lirasını iade ettiler ama o uyduruk Abraham kumaşı için 200 lirasını kestiler. içinize sinmeden kesinlikle kaparo falan vermeyin ve kullanacağı kumaşı, danteli,tülü lütfen görün fiatta anlaşmadan önce. birde terzinin çok yaşlı olmamasına dikkat edin. çünkü gelenekçi oldukları için yeni modelleri çalışamıyolar gibi geldi bana. inş sonuç güzel olur hepimiz için
Ossi moda evi ile anlaştım :) songül hanım gerçekten çk güzel ilgileniyor tavsiye ederm arkadaşlar :)