Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devlet olursa benim için daha iyi öğrenciyim çünkü, bir bakacağım çok teşekkür ederim.Ben temel hocayabgidiyorm gata da cok gule yuzlu bir hoca ozelinde de ayni davraniyormus gata da her zaman bulamassin seyit temel ceylan tup bebek uzmani ve kadin dogum uzmani netten bakabilirsn
182yi arayıp gülhane eğitim araştırma hastanesi diye randevu alabilirsiniz. Mhrsden kendinizde randevu oluşturabilirsiniz.Gataya nasl randevu alırız ismi ne diye geçiyor? Bende ankarada yeniyim daha bilmiyorum.
182yi arayıp gülhane eğitim araştırma hastanesi diye randevu alabilirsiniz. Mhrsden kendinizde randevu oluşturabilirsiniz.
Yeniyim Ankarada demişsiniz. Normal böyle şeyler Özlem hocayada Temel hocayada randevu bulmak zordur. İleri tarihede bulsan al hemen randevunu.Mhrs den alıyorum hep Gülhane diye geçtiğini bilmiyordum baktım baktım GATA diye bulamadım çok teşekkür ederim
Yeniyim Ankarada demişsiniz. Normal böyle şeyler Özlem hocayada Temel hocayada randevu bulmak zordur. İleri tarihede bulsan al hemen randevunu.
Rica ederim.Eskişehir den gelin geldim tayinimiz buraya çıktı hep doktora eskişehir e gidiyordum . İyi oldu hemen bakıcam çok teşekkür ediyorum
Merhaba hangi hastaneye gittiniz acbaMhrs den alıyorum hep Gülhane diye geçtiğini bilmiyordum baktım baktım GATA diye bulamadım çok teşekkür ederim
Baskent hastanesine gittim canimMerhaba hangi hastaneye gittiniz acba