• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara, nedime bilekliği

meraklimelihat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
161
8
68
Ankara
kızlar çok bir çevrem olmadıgı için kına gecesi yapamıyorum, Ankaradaki yakın arkadaslarım herkes nedime tacları takıyor biz de istiyoruz diyorlar ama kına gecem yok, ben de dış mekan çekiminde yanlarımda olacakları için onlara beyaz nedime taçları almayı düşünüyorum, beraber duvaklı pozlarımız olur diye düşündüm. düğün sırasında da taksınlar diye beyaz nedime bilekliği almayı düşünüyorum, düğünde taçlarla dolaşamazlar da en azından bileklikleri olur diye düşündüm, hiç böyle yapan var mı?
bir de ankara da ulus dışında nerede bulabilirim bu taçlarla bilekliği? :42:

kızlar çok bir çevrem olmadıgı için kına gecesi yapamıyorum, Ankaradaki yakın arkadaslarım herkes nedime tacları takıyor biz de istiyoruz diyorlar ama kına gecem yok, ben de dış mekan çekiminde yanlarımda olacakları için onlara beyaz nedime taçları almayı düşünüyorum, beraber duvaklı pozlarımız olur diye düşündüm. düğün sırasında da taksınlar diye beyaz nedime bilekliği almayı düşünüyorum, düğünde taçlarla dolaşamazlar da en azından bileklikleri olur diye düşündüm, hiç böyle yapan var mı?
bir de ankara da ulus dışında nerede bulabilirim bu taçlarla bilekliği? :42:

Cok güzel bi soru cokta güzel düsünmüssünüz bilen cewap yazsa keske.
Ben hamam önünde sirın bileklikler we taclar görmüstm orayada sorabilrsinz.

canım ben kendim yaptım çokta ucuza mal oldu internette araştırdım baktım tanesine 3,5 gibi bir fiyat çıkıyor annemle düşündük beyaz lastik saç tokasının üzerine beyaz organze tülden alt zemin yaptım sonra üzerine incili küçük açık pembe ve fuşya çiçeklerden yaptım benim kaftanım fuşya mavi olduğu için taçlarıda fuşya aldım kızların mumlarınıda yine organze tülden 12beyaz 12fuşya aldım kombinledim saç tokası üzerine yaptığım için daha sonrada kullanılabilr diye düşündüm en azından tanıdıklarının çocuklarına verebilirler resminide ekliyorum umarım yardımcı olabilmişimdir:21::21:

$Görüntü2094.jpg $Görüntü2095.jpg