Geçen diyanete ödenek azlığı ile ilgili bir haber vardı, garipler camilere saat bile alamadılarsa demek, haklılar bence ödenek istemekle.1 saat hem de... Yuh artık.
Ben mesela müslüman biri olarak dert etmem normal değil mi?
ama bizden çok siz dert etmişsiniz arkadaşlar teşekkürleeeeeeeeeeer teşekkürler ilginiz için
İnsan o dalgınlıkla herşey yapabilir, oruç hali neticede.Ramazanda okumasın da erkenden ,normalde birşey olmaz.Baktı saati yanlışmış yeniden kılar,zararı olmaz.Ama orucunu açarsa ezanla
Rahatsızlığım yüzünden 3 senedir oruç tutmuyorum ama eşim ve oğlum için hassasım bu konuda.Dışarıda ezan okunsa da tvyi de açtırıyorum,tamamen emin olduktan sonra açmalarını istiyorum.İnsan o dalgınlıkla herşey yapabilir, oruç hali neticede.
Ki ramazansa geçtiğimiz senelerde bir ilimizde bu durum olmuştu.
Oranın halkı da 61 gün oruç tutmuştu bir kişinin hatası yüzünden.
Ben mesela müslüman biri olarak dert etmem normal değil mi?
Bizden çok siz derken ne demek istedin anlamadım.
Siz dediğin kavramdaki siz kim?
yalnız yanlışlıkla -bi anki fevrilikle veyahut bilinçsizce bozulduğundan 61 tutulmazİnsan o dalgınlıkla herşey yapabilir, oruç hali neticede.
İnsan o dalgınlıkla herşey yapabilir, oruç hali neticede.
Ben haberlerde gördüğümü söylüyorum içleri rahat etmeyen halk tutmuş :)Ezan okundu diye zan ederek oruç açıldığında 61 gün tutulmaz. Bir gün kaza olarak tutulur. Hangi oruç tutup bu hükmü bilmeyen halk 61 gün tutmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?