• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Ankara Mobilyacı Önerisi Yardım Ediin

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

chibi_chibi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
1.563
1.053
133
Merhaba kızlar,

Aylardır mobilya için araştırma yapıyoruz ama hiç bir sonuç elde edemedik. Sunta olanlar çök kötü, iyi mdfler çok pahalı...

Maksimum 20bin ödeyebiliriz. Sitelerde kenankarcı ve benart mobilyaya baktık, pahalı ama çook güzeller...

Daha ucuz olarak mos mobilya var. Dediğim yerlerden mobilya alan var mı hiç?

Sizin önerebileceğiniz nereler vardır???

Canım internette Ankara Mobilyanın ürünlerini satan çok firma var . İtersen sana bir kaç site verebilirim en azından model belirlemek açısından

Merhaba kızlar,

Aylardır mobilya için araştırma yapıyoruz ama hiç bir sonuç elde edemedik. Sunta olanlar çök kötü, iyi mdfler çok pahalı...

Maksimum 20bin ödeyebiliriz. Sitelerde kenankarcı ve benart mobilyaya baktık, pahalı ama çook güzeller...

Merhaba sana bir tafsiyem olcak mobilya almak istiyorsan mazaya degil imalatçılara bak derim mazada gördüğün bir ürün çok uygun fiyata imalatçılarda bulabilirsin koltuk almadınsa yine bir imalatçı önereyim ben orda yaptırdım koltuklarımı çok memnunum bak derim facebookta M&B TASARIM DİYE GEÇİYOR googlede yazsan çıkıyor ilk sayfa umarım begenirsin

Nasıl birşey bakıyorsun ? Bende yemek odası ve salon koltuk takımı bakıyorum klasiğe yakın ama tam klasik değil avangart modern klasik düşünüyorum. İsmet mobilya,Asaş mobilya,rozet mobilya arasında kaldım çok kararsızım şu elips şeklindeki masaları beğendim ceviz rengi ayakların şekli güzel Sedef rengi falan ama masa 2.40 olmasına rağmen gözümüze küçük geldi nedense karemi alsak diye düşünüyoruz ama onun tarzıda çok şık offff fiyatlar zaten almış başını gidiyor koltuk hariç beğendiğim yemek odaları masa, 6 sandalye, konsol, vitrin 15-16 tutuyor kesin oda sıkı pazarlıkla... Fazlası var eksiği yok yani :(

Merhaba kızlar,

canım burda her bütçeye göre güzel mobılyalar var muhakkat gidip bak derim Özbay Mobilya | Kıskandıran Tasarımlar Kıskandıran Fiyatlarla mutluluklar

Back
X