• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara mi istanbul mu

gozdesimsekkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
3
0
1
İzmir
Ben tercih asamasindayim ve haccetepe dis hekimligini yazmayi duaunuyorum cunku sene basindan beri duvara bile asmistim hedef olarak cok sukur basardim fakat simdi aklimda bi soru var.butun arkadaslarim istanbula gidiyor ankaraya giden bir kisi bile yok ben de diyorum acaba capa dis hekimligini mi tercih etsem ama cok kararaizim cunku biliyorum ki hacettepe dis hekimligi capadan daha iyi.ya sizce ben ne yapmaliyim.aranizda dis hekimi falan varsa turkiyede en cok onerdigi universite hangisi ?

Ben tercih asamasindayim ve haccetepe dis hekimligini yazmayi duaunuyorum cunku sene basindan beri duvara bile asmistim hedef olarak cok sukur basardim fakat simdi aklimda bi soru var.butun arkadaslarim istanbula gidiyor ankaraya giden bir kisi bile yok ben de diyorum acaba capa dis hekimligini mi tercih etsem ama cok kararaizim cunku biliyorum ki hacettepe dis hekimligi capadan daha iyi.ya sizce ben ne yapmaliyim.aranizda dis hekimi falan varsa turkiyede en cok onerdigi universite hangisi ?
Canım ben tıp fakültesindeyim ama hacettepe dişte bi çok arkadaşım var. Öncelikle hacettepe diş zaten puanı en yüksek olan fakülte. Ayrıca birçok tıp derslerini de görüyorlar, hacettepe mezunu işsiz kalmaz diye de birşey var. Bence hayatını etkileyecek bu önemli kararı arkadaşlarının nereyi tercih ettiğine göre değil de hedef ve isteklerine göre tercih etmelisin ki hacettepenin eğitimi çok çok daha iyi :)
Kolay gelsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende tercih asamasindayim ve kararsizim... Kendini nerde mutlu hissetceksen hangisini seviyosan onu sec baskalarina bakma derim ikisinide artilar eksiler olumlu ve olumsuz taraflari olarak dusun oyle karar ver

Canım ben tıp fakültesindeyim ama hacettepe dişte bi çok arkadaşım var. Öncelikle hacettepe diş zaten puanı en yüksek olan fakülte. Ayrıca birçok tıp derslerini de görüyorlar, hacettepe mezunu işsiz kalmaz diye de birşey var. Bence hayatını etkileyecek bu önemli kararı arkadaşlarının nereyi tercih ettiğine göre değil de hedef ve isteklerine göre tercih etmelisin ki hacettepenin eğitimi çok çok daha iyi :)
Kolay gelsin

haklisin tesekkur ederim :)

Şehir olarak Ankara herzaman tercihimdir. İstanbulda yaşayan ve kırıkkaleye okumaya gitmiş biri olarak söylüyorum. Ankara ve Eskişehir bir öğrenci için ideal şehirler.

Bence istanbul yazmalisin..istanbulda yaşamak insanin hayatina gercekten ayricaliklar katiyor.istanbulda yasamis ve ankaraya gelmis biri olarak oldukça pismanim.

Böyle durumlarda ilk önce bölümün hocalarına bakmaktan yanayım. Hangisinin akademik kadrosu iyiyse o tercih edilmeli bence :KK52:

Bence ankara iyi bir seçim. Evet istanbul kalabalık ve pek çok olanağı olan bir şehir ama hayatının pek çok döneminde yaşanılabilecek bir şehir ama bence öğrencilik hayatı ankara da daha güzel olabilir ve daha kolay. bir de gerçekten hacettepeden çıkan adamın işsiz kalması mümkün değil. bunlara göre karar vermelisin. arkladaşlarını her daim görebilirsin ankara istanbul yakın. hem yeni arkadaşlıklar edinmek de güzel.

Arkadaş şuanda bir üniversiteye yerleşmiştir. Ama hangisi ben de merak ettim :) Ben çapa derdim, ne zaman bir diş problemi olsa herkes çapaya gidin derdi.. İstanbul da çok güzel bir yer haliyle. Ankarada hiç bulunmadığımdan da kaynaklansbilşrbu düşüncem ama merak ettim inşallah yazar konu sahibi :)

Back